Στην Πάτρα η βασίλισσα του Μαρόκου – Ψώνισε σε γνωστό κατάστημα στην Ερμού – ΦΩΤΟ

Στο κέντρο της Πάτρας, εθεάθη το βράδυ της Πέμπτης η Λάλα Σάλμα, η 39χρονη βασίλισσα του Μαρόκου που φέτος πήρε διαζύγιο από τον 54χρονο βασιλιά Μοχάμεντ μετά από 16 χρόνια γάμου και δυο παιδιά.

Από τις πιο προβεβλημένες εστεμμένες σε χώρα της Ανατολής και με έντονη δημόσια παρουσία, η Λάλα Σάλμα σε αντίθεση με άλλες συζύγους που κρατούν χαμηλούς τόνους, είχε αποκτήσει βασιλικό τίτλο και ξεχώριζε πάντα με το ντύσιμο και τα ακάλυπτα, κυματιστά πυρόξανθα μαλλιά της.

Μαζί με δυο γυναίκες συνοδούς και άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας, η βασίλισσα, ντυμένη κάζουαλ (με παντελόνι, τιρκουάζ πουκαμίσα και καπέλο) ψώνισε στο multibrand megastore Collective ανάλαφρα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ διακοπών καθώς διαμένει αυτές τις μέρες στο Grecotel της Κυλλήνης, που αγαπάει πάρα πολύ καθώς το επισκέπτεται κάθε χρόνο. Θυμίζουμε πως η Λάλα Σάλμα έχει και μια πολυτελή κατοικία στη Τζια. Στην Πάτρα, ήταν απλή και φιλική αλλά απέφυγε να αποκαλύψει την ταυτότητά της όπως και την κοντινή επαφή με κόσμο.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για