Οι 12+1 ήρωες της Ταϊλάνδης!

Η συγκλονιστική περιπέτεια των παιδιών στην Ταυλανδη που θα μπορούσε να αποτελεί ευφάνταστο σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Ας δούμε ποιοι ήταν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.

Τσανίν (11 ετων)
Είναι ο μικρότερος σε ηλικία της ομάδας. Ο «Τιτάνας», όπως ήταν το παρατσούκλι του, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών.

Πανούμας (13 ετων)
Ο «Μιγκ» όπως τον αποκαλούσαν αν και είναι πιο μεγαλόσωμος από άλλα παιδιά της ηλικίας του, είναι πολύ ευκίνητος.

Ντουγκανμπέτ (13 ετών)

Ο αρχηγός των Wild Boars, ο «Ντομ»  έχει μπει στο μάτι των «σκάουτερς» επαγγελματικών ομάδων της Ταϊλάνδης.

Αντουλ (14 ετών)
Γεννήθηκε στην Μιανμάρ και έφυγε από την οικογένειά του για να λάβει καλύτερη εκπαίδευση στην Ταϊλάνδη. Μιλάει ταϊλανδέζικα, κινέζικα και αγγλικά και ήταν ο μόνος που ήταν σε θέση να επικοινωνεί με τους Βρετανούς δύτες.

Σανπόνγκ (13 ετών)
Ο «Πονγκ» περιγράφεται ως ένα χαρούμενο παιδί που του αρέσει το ποδόσφαιρο και τα αθλήματα γενικότερα. Ονειρο του σύμφωνα με τον δάσκαλό του να γίνει ποδοσφαιριστής στην εθνική ομάδα της Ταϊλάνδης.

Μογκόλ (12 ετων)
Όσα γνωρίζουμε για τον «Μαρκ» προέρχονται από τον πατέρα του που τον περιγράφει ως «ένα πολύ σεμνό παιδί που του αρέσει τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το διάβασμα».

Ναταγούτ ( 14 ετών)
Στο γράμμα που έγραψε στους γονείς του, τους ζητούσε να μην ανησυχούν αλλά και να μην του θυμώσουν!

Πιραπάτ (17 ετών)
Τη μέρα που χάθηκε ήταν τα γενέθλιά του «Νάιτ» και θα τα γιόρταζαν στη σπηλιά έχοντας μαζί τους σνακς και κεράσματα. Αυτές οι προμήθειες ήταν που πιθανότατα τους βοήθησαν να μείνουν ζωντανοί.

Ερακατ (14 ετών)
Σε γράμμα που έστειλε στη μητέρα του, ο «Μπιου» υποσχέθηκε να τη βοηθήσει στα ψώνια αμέσως μόλις τελειώσει η περιπέτεια.

Πρατζακ (15 ετών)
Φίλοι περιγράφουν τον «Νόουτ» ως ένα έξυπνο και ήσυχο παιδί».

Πιπατ (15 ετών)
Σε ένα γράμμα του, ο «Νικ» έγραψε στους γονείς του ότι θέλει να φάει κορεατικό ή ταϊλανδέζικο μπάρμπεκιου, αμέσως μόλις βγει από τη σπηλιά.

Πορντσαι (16 ετών)
«Μην ανησυχείτε. Είμαι μια χαρά» έγραψε ο «Τι» προς τους γονείς του δίνοντας σε εκείνους τη δύναμη που ήθελε και αυτός

Εκαπόλ (25 ετών) – Βοηθός προπονητή
Ο Εϊκ γεννήθηκε στην Μιανμάρ και έχασε τους γονείς του σε μικρή ηλικία. Προτού γίνει βοηθός προπονητή, πέρασε αρκετά χρόνια σε βουδιστικό μοναστήρι, και έμαθε πώς να μη σπαταλά δυνάμεις, περιορίζοντας τις κινήσεις του σώματός του αλλά και χρησιμοποιώντας τον διαλογισμό. Δίδαξε τις τεχνικές αυτές στα εγκλωβισμένα παιδιά και ίσως έτσι συνέβαλε στην επιβίωση τους.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για