ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ»: Παραιτήθηκε η Υποδιοικήτρια… χωρίς να το γνωρίζει

Συνέβη και αυτό στην Πάτρα. Η υποδιοικήτρια τ του Γενικού Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» Μαρία Ζαφειροπούλου, έλαβε τηλεφώνημα από το Υπουργείο Υγείας, με το οποίο της ζητείτο να διακόψει την σύμβαση εργασίας ως  Υποδιοικήτρια του νοσοκομείου.

Οταν αρνήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο, και μάλιστα με τηλεφωνική εντολή, έφτασε και έγγραφη εντολή, στην οποία αναφερόταν η παραίτηση της Υποδιοικήτριας, η οποία μάλιστα αυτή την εποχή βρίσκεται σε άδεια λοχίας και κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Και όλα αυτά συμβαίνουν, όταν δύο μήνες μετά τις αποκαλύψεις για την τέως Υποδιοικήτρια του Νοσημάτων Θώρακος, παραμένει στη θέση της, χωρίς το Υπουργείο Υγείας να έχει ακόμα ζητήσει την παραίτησή της.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη όχι μόνο παραμένει στην θέση της υποδιοικήτριας στο καταργημένο πλέον Νοσοκομείο, ασκώντας Διοίκηση, αλλά αξιολογεί, να καλεί προκλητικότατα σε αξιολόγηση τους Διευθυντές του πάλαι ποτέ Νοσημάτων Θώρακος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», αν τις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα της υποδιοικήτριας του πρώην νοσοκομείου, και δεν γίνει γνωστό τι θα γίνει με τις 58.000 ευρώ που απομένουν από αυτά που είχε παράνομα εισπράξει από τη σύνταξη του νεκρού πατέρα της, το Σωματείο θα προσφύγει στον Εισαγγελέα Πατρών.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για