Καταγγελίες Παππά για κανάλια που παίζουν το «παιχνίδι» των Τούρκων

Για εμπορικές συγγένειες τηλεοπτικών σταθμών με Τούρκους που μπορούν να επηρεάζουν η γραμμή των καναλιών στη συμφωνία για το Σκοπιανό, μίλησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι οι Τούρκοι δεν ήθελαν να λυθούν τα προβλήματα μεταξύ της Ελλάδας και της πΓΔΜ. 

Προειδοποίησε, μάλιστα, ότι εάν συνεχιστεί αυτή η «σχέση» με τους Τούρκους «θα μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις».

Είπε συγκεκριμένα:

«Η ανησυχητική πλευρά του ζητήματος δεν είναι ένα τούρκικο σήριαλ, είναι μια ειδησεογραφία η οποία επιλέγει, δυστυχώς, να αναδεικνύει κάποιες φορές -υπέρ του δέοντος και με ψέματα- κάποιες δυνατότητες που έχει ο “ανήσυχος” γείτονάς μας, ενώ οι δυνατότητες, η αμυντική θωράκιση και η αποτρεπτική δυνατότητα της χώρας μας αποκρύπτονται από τα ίδια δελτία.

»Αυτό για ελληνικό κανάλι είναι ανησυχητικό.

»Θα ήθελα να είμαι πάρα πολύ καθαρός. Δεν θα μείνουμε με το στόμα μας κλειστό.

»Αν αυτά τα φαινόμενα συνεχιστούν, θα μιλήσουμε με ονόματα και διευθύνσεις.

»Αυτό που λέω το καταλαβαίνει, νομίζω, και ο Έλληνας τηλεθεατής, ο οποίος μπορεί πάρα πολύ καθαρά να δει στο πρόγραμμα ενός σταθμού και στη ροή των εκπομπών του εάν και κατά πόσο προβάλλεται και υπερπροβάλλεται ο κ. Ερντογάν ή όχι.

»Και δεν ξέρω μήπως κάποιες εκλεκτικές ή εμπορικές συγγένειες (σ.σ.: των σταθμών) επηρεάζουν και τη γραμμή τους για τη συμφωνία με την πΓΔΜ.

»Διότι είναι απολύτως σαφές ότι ο εξ Ανατολών γείτονάς μας δεν θα ήθελε ποτέ η Ελλάδα με την πΓΔΜ να φτάσουν σε συμφωνία.

»Θα ήθελε να συνεχίσει στο όραμα του μουσουλμανικού τόξου, το οποίο την Ελλάδα θα την περικυκλώσει, αυξάνοντας την επιρροή του στο βόρειο γείτονά μας».

Δείτε την συνέντευξη του Νίκου Παππά στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon:

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για