ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Στέλνουν στην Κεφαλονιά γιατρούς όταν δεν μπορούν να λειτουργήσουν τμήματα του νοσοκομείου !

Η υποστελέχωση των νοσοκομειακών μονάδων της περιοχής έχει ως αποτέλεσμα πολλά τμήματα να κινδυνεύουν να βάλουν…λουκέτο ή να λειτουργούν υποτυπωδώς.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του ακτινολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Καιρό τώρα λειτουργεί οριακά, καθώς ο αριθμός των γιατρών είναι ελάχιστος. Τώρα δύο αποφάσεις έρχονται να «τινάξουν στον αέρα» κάθε προγραμαμτισμό του τμήματος , που σε λίγο θα αδυνατεί να δεχθεί ασθενείς!

Με απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που έγινε γνωστή τα τελευταία 24ωρα, επιμελήτρια του τμήματος μετατίθεται για την θερινή περίοδο στην Κεφαλονιά για να καλύψει ανάγκες έλλειψης προσωπικού, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που αυξάνει κατακόρυφα ο πληθυσμός , λόγω τουριστών!

Χωρίς να έχει ενωρίτερα τίποτα γνωστό , ώστε να υπάρξει τυπικά ένας προγραμματισμός για την λειτουργία του τμήματος. Ενώ οσονούπω το ακτινολογικό τμήμα του ΠΠΝΠ χάνει έναν ακόμη γιατρό , καθώς φαίνεται πως δεν συνεχίζεται η σύμβαση των επικουρικών. Αποτέλεσμα θα είναι να μην μπορούν οι εναπομείναντες γιατροί να καλύψουν εφημερίες και καθημερινές ανάγκες του τμήματος!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για