ΠΑΤΡΑ: Μηνύσεις στο Εργατικό Κέντρο – Καταγγελία πως δεν τους άφησαν να ψηφίσουν

Με “παρατράγουδα” ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στο ΕΚΠ. Σύμφωνα με μέλη της πρώην διοίκησης,πήγαν στις 9π.μ να ψηφίσουν, αλλά δεν τους άφησαν.
Δεν τους δέχθηκε ούτε η Εφορευτική Επιτροπή, ουτε ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος να ψηφίσουν , με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στην Αστυνομία κι έτσι αναμένονται εξελίξεις.

 

Οι συνδικαλιστές Δ.Καραγεωργόπουλος και Σταυρούλα Νικολάου, κατεθεσαν ομαδικά νέες μηνύσεις στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα.

 

 

Από τις 9 το πρωί ανοιξαν  οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πάτρας με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων μετά την τελευταία δικαστική απόφαση.

Συνολικά θα ψηφίσουν 140 αντιπρόσωποι.

Από την πλευρά του ο Δημητρης καραγεωργόπουλος έγραψε: Στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας εκλογές θα γίνουν και θα συμμετάσχουν όλοι οι αντιπρόσωποι. Εμείς και όλες/οι οι συντρόφισσες/οι – συναδέλφισσες/οι της ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ, είμαστε πανέτοιμοι για τις εκλογές που θα αναδείξουν κυρίαρχη δύναμη τη δημοκρατική παράταξή μας. Στο τέλος ΟΛΟΙ θα πειθαρχήσουν με τη δικαστική απόφαση, όσα «ναζάκια» κι αν μας κάνουν…θα το δείτε. Αν έχει κάποιος αντίρρηση να μου το πει…”.

Να υπενθυμίσουμε ότι το δικαστήριο ενέκρινε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η πλευρά της Νικολάου κατά της απόφασης της προσωρινής διοίκησης να μείνουν εκτός από τις εκλογές, παρατάξεις συνδικαλιστών.

Τα αποτελέσματα θα βγουν μετά τις 10 το βράδυ.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για