Πρωτοφανής καταδίωξη του χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση στην Πατρών-Αθηνών -Δεν σταμάτησε σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη Γέφυρα

Πρωτοφανής καταδίωξη από την ΕΛ.ΑΣ του αυτοκινήτου στο οποίο επιβαίνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, εξελίσσεται την τελευταία ώρα στον εθνικό αξονα Αθηνών-Πατρών. Το αυτοκίνητο του βουλευτή που έχει αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα πέρασε γύρω στις 9μμ τα διόδια της γεφυρας του Ρίου ακολουθούμενο απο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ με τον βουλευτή να αρνείται να σταματήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αποφεύγουν να βάλουν «μπλόκο» περιπολικών στην πορεία του βουλευτή με τον φόβο μην σημειωθεί τροχαίο ατύχημα στην «τρελή πορεία» του ΙΧ του Μπαρμπαρούση.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής αναζητείται μεταξή Μεσολογγίου και Ναυπάκτου, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν σε Λευκάδα, Πρέβεζα και Άρτα, για να εμποδίσουν να διαφύγει, ενώ αστυνομικοί ελέγχουν και το σπίτι π[ου διαθέτει στον Αστακό Αιτωολοακαρνανίας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρύβεται σε χωριό της περιοχής του Μεσολλογγίου.

Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός ενώ συγκλήθηκε σύσκεψη με συμμετοχή των επιτελείων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αιτωλίας και Αχαϊας.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για