Μουσική βραδιά ΤΕΤΑΡΤΗ 20/06 | 21:30 LE PATRON – Ρ.ΦΕΡΑΙΟΥ

Μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική από σαξόφωνο με τον μαέστρο Γεώργιο Μπουρδόπουλο (καλλιτεχνικός Διευθυντής και Αρχιμουσικός του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας) που θα συνοδεύεται και από μουσική από υπολογιστή από τον αδερφό του Ευστάθιου και χορευτικά Latin δρώμενα από χορευτική ομάδα αλλά και από φίλους του είδους .

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1977. Μετά την απόκτηση του Διπλώματος Ευθυαύλου [κλαρινέτο] και Σαξοφώνου στην Ελλάδα, συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία αποκτώντας Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μουσική από το Canterbury Christ Church University. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Ανώτερα θεωρητικά αποκτώντας Δίπλωμα Σύνθεσης και Ενοργάνωσης πνευστών.

Διδάσκει κλαρινέτο και σαξόφωνο  από το 1999 στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα Μουσικά Σχολεία καθώς και στο ΩΔΕΙΟ της “ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ” στο οποίο του έχει ανατεθεί η θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή. Έχει διατελέσει Αρχιμουσικός στις φιλαρμονικές των δήμων Ρίου και Πυλάρου Κεφαλονιάς  ενώ από το 2010 είναι Μαέστρος της φιλαρμονικής ορχήστρας της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Στις διακρίσεις του συγκαταλέγονται το 3ο Βραβείο στο Διεθνή διαγωνισμό μουσικής δωματίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2003, η 6η θέση στο Παγκόσμιο   διαγωνισμό  μουσικής δωματίου «Gaetano Zinetti» (Ιταλία 2002) καθώς και η πρόκριση στο τελικό διαγωνισμό της Ορχήστρας Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 1999.

Έχει δώσει Ρεσιτάλ και συναυλίες σε πολλά μέρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αγγλία, Ιαπωνία, Λίβανο, Ιταλία, Κύπρο), ενώ έχει συνεργαστεί πολλές φορές με επιφανείς καλλιτέχνες, με παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, με την Ορχήστρα Πατρών, με το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών «Metallon» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών κ.α.

Είναι παντρεμένος με τη μουσικό Έφη Μόσχου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για