Πάτρα: Τελευταίο μεροκάματο για τον 56χρονο Σ.Κ. υπάλληλο σούπερ μάρκετ, πατέρα 2 παιδιών- Έπεσε από 3 μέτρα ύψος και σκοτώθηκε – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νεότερη ενημέρωση Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες o άνδρας καθάριζε τα τεράστια ψυγεία του σούπερ μάρκετ και στην προσπάθειά του να περάσει από το ένα ψυγείο στο άλλο πάτησε σε ψευδοροφή η οποία και υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος με το κεφάλι. Ο 56χρονος ξεψύχησε στο σημείο.

Ήταν μόνος στο χώρο των ψυγείων και τον βρήκε μετά από κάποια ώρα ένα συνάδελφός του που πήγε στο σημείο. Αμέσως ενημερώθηκαν η αστυνομία, ενώ στο σούπερ μάρκετ κατέφθασε και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας. Οι τεχνικοί επιθεωρητές έβγαλαν φωτογραφίες του χώρου και αναζητούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του θύματος.

Νεότερη ενημέρωση  Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας με αφορμή το τραγικό τέλος του εργαζομένου αναφέρει τα εξής: “Άλλος ένας εργάτης νεκρός στο βωμό του κέρδους.

Σήμερα το απόγευμα σε γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ της πόλης μας, έχασε την ζωή του συνάδελφος γιατί δεν υπήρχαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο χώρο εργασίας του. Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει την επιχείρηση, γιατί ενώ ο συνάδελφος ήταν νεκρός μέσα στο χώρο εργασίας του, για δύο περίπου ώρες η επιχείρηση δεν σταμάτησε την λειτουργία της στο όνομα του κέρδους.

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί τώρα το υπουργείο εργασίας, να επανδρώσει με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό την επιθεώρηση εργασίας έτσι ώστε να ενταθούν οι έλεγχοι και να αποφευχθούν όσο το δυνατόν τέτοια θλιβερά περιστατικά στους χώρους δουλειάς.

Ζητούμε να διερευνηθούν τα αίτια και να αποδοθούν οι ευθύνες για το θάνατο του συναδέλφου. Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του συναδέλφου που έχασε την ζωή του για το μεροκάματο.”

Νεότερη ενημέρωση Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άτυχος εργαζόμενος έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς εξέπνευσε λίγο μετά την πτώση του. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για πτώση απο σκάλα ενώ υπέστη καρδιακή ανακοπή. Ο άτυχος άνδρας ήταν 56χρόνων.

Πρώτη ενημέρωση Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα σε γνωστό σουπερ μάρκετ που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών , στο ύψος με την οδό Αμερικής, καθώς εργαζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε απο ύψος.

Οι συνθήκες πτώσης του εργαζόμενου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Στο σημείο φτάνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για