Κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του για πόρνη και της πήρε το παιδί! Απίστευτες καταστάσεις με «επώνυμο» Πατρινό!

Ανθρώπινο δράμα με πρωταγωνίστρια  μία μητέρα αλλοδαπής καταγωγής η οποία στερείται το μικρότερο της παιδί που απέκτησε με αχαιό και μάλιστα σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, της ορίστηκε όχι μόνο επικοινωνία… εκτός Πάτρας (στην περιοχή που διαμένει ο πρώην σύζυγος) αλλά και η υποχρέωση να του καταβάλλει διατροφή 150 ευρώ το μήνα, την στιγμή που η ίδια είναι άνεργη! Όμως το δράμα δεν αντιμετωπίζει μόνο εκείνη, αλλά σίγουρα και ο πρώην σύζυγος, το παιδί που έχει αποκτήσει μαζί του, τα δύο της παιδιά από τον πρώην άνδρα της και τα δύο παιδιά του πρώην άνδρα της που είχε αποκτήσει με νόμιμη σύζυγο πριν πολλά χρόνια.

Το Δικαστήριο έκρινε όμως  πως αυτός ο άνδρας (ο πρώτος) ήταν η βασική αιτία που η μητέρα δεν μπορεί να δει το παιδί της στην Πάτρα μια και το περιβάλλον του είναι «τοξικό»!

\Η γυναίκα έχασε το Δικαστήριο, καθώς ο δεύτερος σύζυγός της, την κατηγόρησε πως όχι μόνο είχε εγκαταλείψει την συζυγική στέγη οπότε και το ανήλικο αγοράκι τους, αλλά και ότι ουσιαστικά εκπορνευόταν με άλλους άνδρες τους οποίους μάλιστα έβρισκε… ο πρώην άνδρας της, γνωστός Πατρινός! Με τον οποίον μετά τον χωρισμό εξακολουθεί και συζεί!

Η ίδια αρνείται κάθε κατηγορία και μάλιστα επικαλείται την αθώωση του πρώην συντρόφου της για τέτοιου είδους αδίκημα. Όμως στο Δικαστήριο παρουσιάστηκαν έγγραφα και αποδείξεις πως για μεγάλο χρονικό διάστημα και πριν γνωρίσει τον δεύτερο σύζυγό της, η γυναίκα εκπορνευόταν με εντολή του γνωστού Πατρινού και ελάμβανε το ποσό των 100 ευρώ! Κατά το Δικαστήριο η «τοξικότητα» της σχέσης είχε ξεκινήσει πολύ παλιά, όταν ο Πατρινός γνώρισε την αλλοδαπή, την έφερε στο σπίτι του, συζούσαν μαζί με την νόμιμη γυναίκα του και τα παιδιά τους και… συνευρίσκονταν ερωτικά ενώ η γυναίκα του το ήξερε!

Αργότερα όμως και ενώ η νόμιμη σύζυγος τον εγκατέλειψε, έκανε και δύο παιδιά μαζί της, την έστελνε στην πορνεία και την χτυπούσε. Ετσι εκείνη κατέφυγε στον δεύτερο σύζυγό της ζητώντας την προστασία της από τον πρώτο, εκείνος δέχθηκε, την παντρεύτηκε, την πήγε στο χωριό, έκανε παιδί μαζί της, όμως και τότε τα προβλήματα με τον πρώτο δεν είχαν σταματήσει και συνεχώς… υπήρχε «κυνηγητό» και επεισόδια!

Έφτασε δε στο σημείο η γυναίκα να κατηγορεί δε τον πατέρα του μικρού αγοριού και πρώην άνδρα της πως την χτυπούσε και την κακοποιούσε, κάτι που ο ίδιος στον ισχυρισμό του αρνείται κατηγορηματικά επισημαίνοντας πως «ψευδώς αναφέρεται η γυναίκα σε δήθεν επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας»!

Τελικά λόγω της όπως καταγγέλλει βίας, έφυγε από το σπίτι στο χωριό και επέστρεψε στην Πάτρα, στο σπίτι του πρώην της.

Η γυναίκα εκτός των παραπάνω απορεί και με την απόφαση της σε βάρος της αγωγής για την διατροφή. Όπως λέει, μεγαλώνει δύο παιδιά, έχει κάρτα ανεργίας, τελευταία δεν εργάζεται και καλείται να πληρώνει 150 ευρώ μηνιαίως στον πρώην σύζυγό της για την ανατροφή του 3χρονου παιδιού. Σύμφωνα με την απόφαση, η μητέρα πρέπει να βλέπει το παιδί (μια και δεν μπορεί να στερηθεί από ένα 3χρονο η μητρική επαφή) αλλά μόνο… στο χωριό του πρώην συζύγου και όχι στο σπίτι του πρώτου συντρόφου της με τον οποίον εξακολουθεί και διαμένει.

Αποτέλεσμα; Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει… να έχει να δει το παιδί της… πολλούς μήνες. Ο δικηγόρος της πάντως θεωρεί την απόφαση του Δικαστηρίου ιδιαίτερα σκληρή, καθώς ανεξάρτητα με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, δεν είναι δυνατόν να στερείται η μάνα το παιδί της.

 

Το σκεπτικό της αγωγής

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου η γυναίκα εξακολουθεί και διαμένει στο σπίτι του πρώην συντρόφου στην Πάτρα μαζί με τα δύο της ανήλικα τέκνα, δεν συμμετέχει στα έξοδα τα οποία καταβάλλει εξ ολοκλήρου ο σύντροφος. Όμως η μαρτυρία του συντρόφου και πατέρα των δύο πρώτων της παιδιών, είναι ελεγχόμενη ως αναξιόπιστη, λόγω της ερωτικής σχέσης που ο μάρτυρας διατηρεί με την αλλοδαπή και του κοινού παρελθόντος τους που χαρακτηρίζεται από την ερωτική προσκόλληση του ενός προς τον άλλον η οποία ήταν και είναι τόσο έντονη ώστε δεν εκάμφθη ούτε με τον γάμο της με τον σύζυγό της και πατέρα του 3χρονου αγοριού της. Κρίθηκε δε ότι η μητέρα ενδέχεται να προβαίνει σε φύλαξη δύο παιδιών ως «νταντά» (απεδείχθη στο Δικαστήριο αλλά η ίδια αρνήθηκε ότι κάνει αυτή τη δουλειά), από την οποία λαμβάνει 400 ευρώ μηνιαίως, άρα μπορεί να προσφέρει τα 150 στο παιδί και τον πρώην σύζυγό της.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για