Έκθεση ζωγραφικής, πηλού, ντεκουπαζ του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαρούμενα Χαμόγελα.

Φτάνοντας στο τέλος της χρονιάς της τρίτης κατά σειράς λειτουργίας του πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη την Κυριακή το απόγευμα από τον πολιτιστικό σύλλογο Χαρούμενα Χαμόγελα.

Ακόμα μία χρονιά που μέλη του Συλλόγου μικροί και μεγάλοι δημιούργησαν έργα με μεράκι και αγάπη.. αγάπη για τις εικαστικές τέχνες.. Ζωγραφική, Μικρογλυπτική (πηλός) και Ντεκουπάζ.. Επίσης μια ομάδα, παρέα φίλων πλέον συναντιούνται κάθε βράδυ στον Σύλλογο ακολουθώντας τα βήματα του Δασκάλου Αντώνη.. τα βήματα των παραδοσιακών χορών. Οι μικρές φίλες χόρεψαν μοντέρνο χορό υπό τη καθοδήγηση της Ιωάννας Σπαθια και της Ελεονόρας Δρακουλη…
Δασκάλοι: ζωγραφική η Χριστίνα Ανδρικοπουλου, πηλό η Σοφία Μαυροκολεα, ντεκουπάζ η Φωτεινή Μαγκακη, παραδοσιακοί χοροί Αντώνης Αρχοντης , μοντέρνοι χοροί η Ελεονόρα Δρακουλη και η Ιωαννα Σπαθια.

Το ερχόμενο φθινόπωρο, ο Σύλλογος «Χαρούμενα Χαμόγελα» (Ψαροφάι, Βισαλτίας 5) επιστρέφει και περιμένει να γνωριστεί με νέα μέλη και να δημιουργήσουν από κοινού δράσεις και νέα καθημερινότητα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για