Ποιός είναι ο πρώην σύζυγος και π. πρόεδρος ΠΑΕ της 51χρονης που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα- Ο ερωτευμένος άνδρας που την παρενοχλούσε (ΦΩΤΟ)

Πρώην σύζυγος επιχειρηματία που μάλιστα ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο ως πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων ήταν η άτυχη 51χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε άγρια στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 51χρονη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, άγρια δολοφονημένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το bloko.gr, το θύμα υπήρξε σύζυγος του Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο μέχρι να χωρίσουν απέκτησαν δύο παιδιά. Ο κ. Γιαλιάς ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες (εταιρίες στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων) και τις αθλητικές κοινωνικές, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων όπλων μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ, αλλά και για «υπενοικιάσεις» Πακιστανών εργατών για απασχόληση σε εργοστάσια και χωράφια του Θριάσειου.

Μετά το διαζύγιο ωστόσο, το θύμα που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο, είχε συνάψει σχέση με έναν άνδρα από την Τρίπολη, με τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει όταν τα παιδιά της έμαθαν γι’ αυτήν. Ο ερωτευμένος άνδρας όμως, φέρεται ότι άρχισε να την παρενοχλεί συστηματικά με αποστολή λουλουδιών στο σπίτι και διαρκείς τηλεφωνικές οχλήσεις, με αποτέλεσμα να καταφύγει μαζί με μια αστυνομικό φίλη της στον εισαγγελέα, ζητώντας να γίνουν συστάσεις ώστε να την αφήσει την ήσυχη, στον πρώην σύντροφο της.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για