Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση- Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 8 και 20 το πρωί, ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείων η οποία βρίσκεται επί της οδού Παπανδρέου 119, στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει χάσει τη ζωή του ένας άνδρας 50 ετών, ενώ υπάρχουν άλλοι τέσσερις τραυματίες.
Αυτόπτες μάρτυρες σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος έπεσε στη στάση του λεωφορείου, παρέκκλινε της πορείας του επειδή έπεσε πάνω του άλλο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη στάση λεωφορείων στη Μεταμόρφωση έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο:

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Μία αυτόπτης μάρτυρας που σταμάτησε στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου, λίγα λεπτά μετά, μίλησε για όσα είδε στον ΑΝΤ1.

“Είδα το ατύχημα, όχι το τρακάρισμα. Πήγαινα τα παιδιά μου στο σχολείο και σταμάτησα το αυτοκίνητο γιατί ήταν σοβαρό, έβγαζε καπνούς το αυτοκίνητο. Ο οδηγός ήταν αναίσθητος όταν πέρασα εγώ, δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον, Μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν σπασμένο το παράθυρό του, είχε αίματα στο κεφάλι. Και είδα και το θύμα που είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο αυτοκίνητο και στην κολόνα. Ήταν σηκωμένη η μπλούζα του και είδα ότι δεν ανάσαινε” ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας.

“Είδα και το κοριτσάκι, που το πήρε ένα κύριος από το μαγαζί εδώ, έκλαιγε σπαρακτικά, και το πήραν για να μην δει όλα αυτά” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για