ΠΑΤΡΑ: Η δασκάλα των Αγγλικών… που ήταν τύφλα!

Η καταγγελία έγινε στον «Κόσμο» από την μητέρα μαθητή! Η οποία φυσικά διέκοψε κάθε συνεργασία με την καθηγήτρια Αγγλικών η οποία εμφανιζόταν στο μάθημα… τύφλα!

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν η εκπαιδευτικός εμφανίστηκε στο τελευταίο μάθημα… τραγουδώντας! Προφανώς είχε έρθει… σε τρελά κέφια και «την έβρισκε» με το αγαπημένο της τραγούδι! Και ενώ αποφάσισε να ξεκινήσει το μάθημα φαίνεται πως η υπερένταση την οδήγησε στο να φωνάζει στον μαθητή «τι θες από την ζωή μου»! Ο μικρός… έμεινε με το στόμα ανοιχτό και η μητέρα ακούγοντας τις φωνές, μπήκε μέσα στον χώρο του μαθήματος. Και προς μεγάλη της έκπληξη… άκουσε την καθηγήτρια να επαναλαμβάνει και σε αυτήν όσα προηγουμένως είχε πει στο παιδί της: «Ρώτησα τον Μπιλ τι θέλει από την ζωή μου»! Λέγοντάς της πως ο νεαρός μαθητής… την χτύπησε! Και σηκώνεται, παίρνει τα πράγματά της και φεύγει!

«Μου πέρασε τα ακουστικά στο λαιμό και πήγε να μου τα σφίξει, δεν ξέρω γιατί» εξομολογήθηκε έντρομος ο 14χρονος στην μητέρα του, λέγοντάς της πως από την σακούλα που κρατούσε μαζί της η καθηγήτρια… της είχαν πέσει δύο μπουκάλια ουίσκι, το ένα… με το μισό περιεχόμενο!

Η μητέρα όπως ήταν φυσικό της τηλεφώνησε για να μην ξανάρθει σπίτι! Θεωρεί βέβαιο πως η δασκάλα των αγγλικών ήταν… τύφλα!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για