Τραγωδία στην Κρήτη: Η απίστευτη τραγική ειρωνεία πίσω από το ατύχημα!

Σοκ στο πανελλήνιο από την ανείπωτη τραγωδία στα Χανιά με τους τρεις νεκρούς στα Σφακιά, μετά την πρόσκρουση του φουσκωτού τους στα βράχια κοντά στην παραλία του Φοίνικα.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τo parakritika.gr, μαζί με άλλους τέσσερις φίλους τους, με τους οποίους έμεναν μαζί σε δωμάτια στο Λουτρό – οι οποίοι ήταν σε άλλο σκάφος, είχαν πάει στην Αγία Ρουμέλη και το βράδυ, ενώ το άλλο σκάφος επέστρεψε στο Λουτρό, οι τέσσερις νέοι έκαναν μια στάση στην παραλία των Μαρμάρων!

Οι λιμενικοί που έσπευσαν μόλις ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής και ψαράδες, είδαν ότι ο ένας της παρέας, ηλικίας 31 ετών ήταν σοβαρά τραυματισμένος, αλλά ζωντανός και κατάφεραν να τον βγάλουν, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων, με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά.

 

Συγκλονίζει μέσα σε όλα η οικογενειακή τραγωδία για δύο από τους τρεις νεκρούς που ήταν … αδέλφια ηλικίας. Ο λόγος για τον 32χρονο και τον 33χρονο – και ο δύο οδοντίατροι στα Χανιά!

Οι συγγενείς τους ειδοποιήθηκαν και βρίσκονταν στη Χώρα Σφακίων, όταν περίπου στις 7 το πρωί μεταφέρθηκαν οι σοροί των τριών νέων για αναγνώριση.

Πηγή

cretalive.gr, parakritika.gr,

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για