Πάτρα: Πτώμα 69χρονου εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Ρήγα Φεραίου

O 38χρονος Κώστας Κόλλιας, πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θύμα είναι ένας άνδρας περίπου 38 ετών ο οποίος έπεσε από μεγάλο ύψος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας ζητά να διερευνηθούν τα αίτια του εργατικού ατυχήματος που στοίχισε την ζωή του 38χρονου Κώστας Κόλλια και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν. Αναφορικά αναφέρονται τα εξής:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει την βαθιά του λύπη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Κώστα Κόλλια από την Μητόπολη Αχαϊας, ύστερα από εργατικό ατύχημα στην βιομηχανική ζώνη Πάτρας.  Άλλος ένας άνθρωπος, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών χάθηκε σήμερα εν ώρα εργασίας.

Ζητάμε να διερευνηθούν τα αίτια και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τα συλληπητήρια του στην οικογένεια και στους οικείους του συνάδελφου εργαζόμενου.»

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για