Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΙΣΙΒΑΝΚΑ – Έκθεση και παρουσίαση παραδοσιακών φορεσιών από την Ουκρανία

Ο Σύλλογος Ελληνο-ουκρανικής φιλίας «ΦΑΡΟΣ» διοργανώνει την «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΙΣΙΒΑΝΚΑ», στην Πάτρα την Δευτέρα 21 Μαϊου στις 7 το βράδυ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ και την Τρίτη 22 Μαϊου στις 11 το πρωί στο λιμάνι του ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση –παρουσίαση παραδοσιακών φορεσιών από την Ουκρανία, με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων απο την Ελλάδα και την Ουκρανία.

Οι εκδηλώσεις έχουν φιλανθρωπικό σκοπό και οι εθελοντικές προσφορές όσων τις παρακολουθήσουν, θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ουκρανικού Ιδρύματος “I am the future of Ukraine” το οποίο περιθάλπτει παιδία με καρκίνο.

Στην εκδήλωση του Κατακόλου, θα μιλήσει η κα Ευγενία Χριστοπούλου, ειδικός σε στρατηγικές διαχείρισης καταστροφών σε διεθνές επίπεδο. Θέμα της ομιλίας της, οι επιπτώσεις του Τσέρνομπιλ στο περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.

Στην εκδήλωση της Πάτρας θα παρουσιαστεί επιστημονική εισήγηση με θέμα τις επιπτώσεις του Τσέρνομπιλ απο τον καθηγητή κ. Γκινόπουλο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την συνεργασία της ΜΚΟ ΒΟΡΥΣΘΕΝΗΣ (Ένωση των Γυναικών της Ουκρανίας στην Ελλάδα), η οποία με κεντρικό σύνθημα “1 ευρώ μπορεί να σώσει μια ζωή”, έχει ανοίξει λογαρισμό στην Τράπεζα Πειραιώς GR 81 0172 1530 0051 5308 5609 121 για την κατάθεση φιλανθρωπικών συνδρομών με την ένδειξη «Δωρεά για τα παιδιά».

Πληροφορίες:  Πρόεδρος Συλλόγου «ΦΑΡΟΣ», κ. Μιχ. Ροδόπουλος

Τηλ. Επικοινωνίας:  6938 64 97 34

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για