Κ@ρι@λα σε μισώ! Άναψε φωτιές στα social media ο Δάντης – Τα σχόλια των συναδέλφων του

Τον τίτλο «Κ@ρι@λα σε μισώ» έχει το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη και όπως είναι φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις, με πολλούς, ανάμεσά τους και συνάδελφοί του,  να μιλούν για σεξιμό και κατρακύλα του τραγουδιστή.

Η Σοφία Βόσσου στον λογαριασμό της στο Facebook σχολίασε: «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα ντροπή όχι όχι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα σχόλια της Αντζυ Σαμίου, η οποία έγραψε: «Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ….. μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;».

«Ελα Χρήστο άλλαξε το! Από “καρι@λα σε μισώ” κάνε το “μωρό μου σε μισώ”! Τώρα ο ντόρος έγινε, ζήτα κι ένα συγνώμη από όλες τις γυναίκες που σήμερα γιορτάζουν γιατί είναι η προορίζονται να είναι μάνες και το έσωσες!», ανέφερε σε άλλη της ανάρτηση.

Τα σχόλια στο Twitter, αλλά και κάτω από το βιντεοκλίπ στο Youtube είναι ανάλογα.

Από το παλιό μου παλτό στο καργιολα σε μισώ μια κατρακύλα δρόμος

Να και ένα τραγούδι(?) αντάξιο της αισθητικής του Game of Love. Ε ρε τι κάνει ο κόσμος για να βγάλει λεφτά..

Που κατάντησε το ελληνικό τραγούδι…όλη πολιτιστικη παρακμή τώρα μελοποιημένη…Θλίψη…

«ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΤΟ» ΕΧΕΙ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ

Αίσχος. Σεξιστικό και υποτιμητικό για τις γυναίκες. Δεν φτάνει μόνο η καλή φωνή αλλά και το μυαλό.

Βρε Δάντη… Έχω πάθει ψιλό σοκ… Καλός ο ρυθμός ας πούμε… Αλλά ο στιχος… Βασικά τα αισθήματα μου είναι ανάμεικτα.. Από τη μια είσαι τόσο αξιόλογη φωνή και τραγουδοποιος… Από την αλλά μόνο ως χιούμοριστικο διάλειμμα στην καριέρα σου μπορώ να το εκλάβω..

ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ…………….Κ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΕΛΕΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ 30 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ???

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για