ΠΑΤΡΑ: Σωριάστηκε στο έδαφος μέσα στο γραφείο διακανονισμών της ΔΕΗ!

Έπαθαν σοκ την περασμένη Τρίτη καταναλωτές που περίμεναν την σειρά τους στο Τμήμα Διακανονισμών της ΔΕΗ όταν είδαν μία γυναίκα να σωριάζεται στο έδαφος, μην αντέχοντας την «πίεση» που της είχε δημιουργηθεί από το γεγονός πως… δεν είχε ρεύμα στο σπίτι της. Η 50χρονη γυναίκα φαίνεται πως με μεγάλη δυσκολία είχε μαζέψει κάποια χρήματα για να κάνει διακανονισμό, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής της «μονολογούσε»! Κάποια στιγμή φαίνεται πως… έφθασε στα όριά της! Έπεσε στο έδαφος, λιποθύμησε και εκλήθη ασθενοφόρο να την παραλάβει. Την μετέφερε στο Νοσοκομείο για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι παρόντες καταναλωτές είχαν πάθει σοκ στην θέα αυτού του περιστατικού. Φθάσαμε στο σημείο να κινδυνεύουν κάποιοι… να πεθάνουν στην αναμονή για διακανονισμό!

 

Τραγελαφικές καταστάσεις με 300 ευρώ!

Οι τραγελαφικές καταστάσεις στην ΔΕΗ συνεχίζονται! Και δεν φάνουν οι ουρές που κάθε μέρα σχηματίζονται στο τμήμα διακανονισμών αλλά και στα ταμεία του κτιρίου της Ακτής Δυμαίων, λόγω έλλειψης προσωπικού ή και πιθανόν άλλης αιτίας (μπορεί και αδιαφορίας) συμπολίτες μένουν χωρίς ρεύμα.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν . 40χρονη, μητέρα δύο παιδιών, με λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος 1500 ευρώ, απευθύνθηκε στο αρμόδιο τμήμα για να κάνει διακανονισμό. Κατάφερε και βρήκε 300 ευρώ τα οποία και έδωσε για να της επανασυνδέσουν το ρεύμα. Κι όμως ενώ η ΔΕΗ συμφώνησε με τον διακανονισμό, η επανασύνδεση δεν έγινε και η οικογένεια έμεινε χωρίς ρεύμα όλη την ημέρα. Η 40χρονη επικοινώνησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας με τον εργολάβο, προσπάθησε να τον πείσει να μεταβεί στο σπίτι της για να συνδέσει το ρεύμα, τους εξηγούσε πως έχει δύο ανήλικα παιδιά, αλλά εκείνος αρνείτο κατηγορηματικά υποστηρίζοντας πως… δεν είχε εντολή! Κατά τον εργολάβο… καμία εντολή δεν του είχε δοθεί από τα γραφεία για την επανασύνδεση! Κλαίγοντας τηλεφώνησε η γυναίκα το επόμενο πρωί στα γραφεία της Ακτής Δυμαίων για να ενημερώσει ότι έμεινε στο σκοτάδι, καίτοι είχε πληρώσει την προκαταβολή των 300 ευρώ. Και τελικά το ρεύμα επανασυνδέθηκε την επόμενη μέρα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για