ΠΑΤΡΑ: Έδωσε 10.000 ευρώ για τον Ρέμο αλλά «φέσωσε» με 300.000 έξι πρακτορεία ΟΠΑΠ

Σάλος στην Πάτρα για το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος» την περασμένη Παρασκευή σε σχέση με τον «αβέρτα» που ξόδευε στα  μπουζούκια χιλιάδες ευρώ όμως συνελήφθη για αρχαιοκαπηλεία!

Εμφανιζόταν στις πίστες και έβγαζε από την τσέπη του… χιλιάρικα και διχίλιαρα για να φανεί ως «ο κορυφαίος κουβαρντάς της διασκέδασης»! «Στον Ρέμο δεν είχε τραπέζι. Στέκεται μπροστά από τον πορτιέρη και του λέει «έχω αυτά τα θέλετε»; Του είχε δείξει 10.000 ευρώ! Φυσικά οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα και του βρήκαν…. Και πρώτο τραπέζι πίστα! Δέκα χιλιάρικα ήταν αυτά!

Κανείς δεν γνώριζε «τι δουλειά κάνει». Ούτε καν το όνομα του. Μόνο με το «ψευδώνυμό» του τον γνωρίζουν. Ακόμη και οι τραγουδιστές με αυτόν τον φωνάζουν! Στα πόδια τους ρίχνει… χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια. Κι έτσι τον «έφτιαχναν» αναφέροντας από μικροφώνου το προσωνύμιό του! Όπως είχε κάνει και στην τελευταία του εμφάνιση στην Πάτρα ο Στέλιος Διονυσίου!

Το τελευταίο διάστημα, όμως, είχε χαθεί από προσώπου «Πάτρας». Ο καθένας έκανε τους δικούς του συνειρμούς. Και αυτό γιατί σε αστυνομικό έλεγχο στην Κόρινθο, μετά από τροχαίο ατύχημα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα. Σύμφωνα με το οποίο, κατηγορείται για παράνομη αποδοχή και πώληση στο εξωτερικό Βυζαντινών Εικόνων από Εκκλησίες και Μοναστήρια της Τήνου, αμύθητης αξίας. Κάποιοι είπαν πως το ύψος της κομπίνας (δεν γνωρίζουμε αν εμπλεκόταν μόνο αυτός, ή αν ο ίδιος ήταν απλά… το τελευταίο «πιόνι») ήταν στα 10 εκατομμύρια ευρώ! Ετσι ο συγκεκριμένος άνδρας, οδηγήθηκε… πίσω από της φυλακής τα σίδερα!

Όμως όπως αποδείχθηκε μετά το δημοσίευμα του «Κόσμου», ο «παίκτης»  στην νυχτερινή διασκέδαση ήταν και παίκτης στοιχημάτων, αλλά εκεί …. δεν πλήρωνε τοις μετρητοίς! Λέγεται ότι σε 6 πρακτορεία του ΟΠΑΠ έχει αφήσει «φέσι» ύψους 300.000 ευρώ! Μιλάμε για πολύ χρήμα που «περνούσε» από τα «χέρια του» αλλά που το έδινε… όπου ήθελε!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για