ΠΑΤΡΑ: «Πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ. οι συμμορίες της Αρόης

Για άλλη μια φορά ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε έφηβους της περιοχής της Αρόης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Αν και όταν έφτασε στο σημείο δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ το περιστατικό είχε λήξει και δε βρισκόταν κανείς εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα επιτηρεί την περιοχή καθώς υπάρχουν πολλά τέτοια κρούσματα. Με το θέμα είχε ασχοληθεί ο «Κόσμος» και στο παρελθόν.

Να σημειωθεί  ότι την αστυνομία και την περιοχή γενικότερα έχει απασχολήσει το γεγονός ότι έφηβοι πετούν σε οχήματα πέτρες και λεμόνια. Άλλη μία πληροφορία την οποία επίσης ο «Κόσμος» είχε αποκαλύψει. Την τακτική αυτή ακολουθούν ακόμα και σε λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα πρόσφατα το ΚΤΕΛ να είχε αναγκαστεί να σταματήσει τα βραδινά δρομολόγια.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι υπάρχουν δύο συμμορίες εφήβων που έρχονται σε σύγκρουση για την… κυριαρχία στην πλατεία. Μάλιστα μας εξήγησε πως οι επιθέσεις σε οχήματα σχετίζεται με την επίδειξη δύναμης που θέλει να κάνει η μία συμμορία στην άλλη. Οπότε ο άτυπος αυτός “διαγωνισμός δύναμης” συνεχώς οξύνεται, με τους κατοίκους να ανησυχούν. Πρόκειται για συμμορίες οι οποίες είχαν ξεκινήσει την δράση τους… εδώ και χρόνια! Και φαίνεται πως οι τότε «συνήθειές» τους, μεταλαμπαδεύτηκαν… στις νεώτερες γενιές!

Η αστυνομία γνωρίζει τα πάντα για τις συμμορίες, πολλές φορές έχει βρεθεί στον χώρο της Πλατείας, έχει προβεί σε συστάσεις, όμως δεν έχει κάνει συλλήψεις «επ’ αυτοφώρω» αφού τα μέλη των συγκεκριμένων «ομάδων» δρουν αστραπιαία!

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για