Πάτρα: 20χρονος Αφγανός ο νεκρός των επεισοδίων στην Ακτή Δυμαίων- Οι προσαγωγές και τα στοιχεία στο αιματοβαμμένο σημείο

Ένας 20χρονος Αφγανός είναι ο νεκρός των χθεσινών επεισοδίων, στο λιμάνι της Πάτρας. Η Ακτή Δυμαίων βάφτηκε κόκκινη, για άλλη μία φορά, μετά από συμπλοκή μεταναστών που έχουν βρει καταφύγιο σε ΑΒΕΞ και κτίριο Λαδόπουλου.

Στο σημείο (Λαδόπουλου), όπου μετέβησαν μετανάστες από το πρώην εργοστάσιο της ΑΒΕΞ, βρέθηκαν πέτρες, μια σιδερένια βέργα, τέσσερα φυσίγγια και δυο κάλυκες. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό αν προέρχονται από τα χθεσινά επεισόδια ή εάν προϋπήρχαν καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται συμπλοκές στο σημείο.

Από την αστυνομία έχουν γίνει 11 προσαγωγές (όλες Αφγανών μεταναστών) ενώ σχετικά με τα αίτια του θανάσιμου τραυματισμού του 20χρονου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, τόσο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, όσο και για τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των αλλοδαπών.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Το χρονικό της υπόθεσης,

Αργά χθες το βράδυ μία ομάδα περίπου 70 αλλοδαπών έφυγε από τον χώρο πρώην εργοστασίου ξυλείας και κινήθηκε προς τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου «Λαδόπουλου», όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο σημείο περίπου ακόμη 20 αλλοδαποί.

Έπειτα από λίγη ώρα ακολούθησε πετροπόλεμος μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε αιμόφυρτος ο 20χρονος Αφγανός. Αμέσως μετά, ο αλλοδαπός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας», αλλά έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για