Νέα ανατροπή στο θρίλερ με την Ειρήνη Λαγούδη! Ήταν ζωντανή όταν προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο!

Το νέο συμπληρωματικό υπόμνημα του Ανδριανού Γκουρμπάτση για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, φέρνει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Στις 15 επιπλέον σελίδες, ο επίτιμος υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αναφέρει πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας δεν οφείλεται σε αυτοχειρία αλλά σε εγκληματική ενέργεια.

 

Παράλληλα, ο ειδικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες, αναλύοντας το πελματιαίο αποτύπωμα του παπουτσιού που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο εξήγησε ότι τη στιγμή κατά την οποία έγινε το εντύπωμα του παπουτσιού της Ειρήνης μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν τη στιγμή που υπήρχε η εξέλιξη της φωτιάς, και «δείχνει» ότι ήταν ζωντανή όταν προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο.

 

Στο υπόμνημα, ο κος Γκουρμπάτσης αναφέρει ότι η 44χρονη καθόταν κατά την έναρξη, ανάπτυξη, εξέλιξη και αυτοκατάσβεση της φωτιάς στη θέση του συνοδηγού.

Αυτό προκύπτει από το κάψιμο της ζώνης του συνοδηγού στο συγκεκριμένο σημείο και από το άκαυστο πίσω μέρος του καθίσματος του συνοδηγού.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για