ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη Τούρκος στις Καστανιές Έβρου από στρατιωτικό περίπολο

Συναγερμός σήμανε στις αρχές όταν κοντά στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στον Έβρο συνελήφθη ένας Τούρκος όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ελληνικές αρχές έχουν συλλάβει έναν Τούρκο στρατιωτικό στο φυλάκιο στις Καστανιές, καθώς πέρασε τα σύνορα, αργότερα όμως διευκρινίστηκε ότι δεν πρόκειται για στρατιωτικό αλλά για εργάτη του Δήμου Αδριανούπολης.

Νεότερες πληροφορίες για την περίεργη αυτή υπόθεση αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έκανε εργασίες στην τουρκική πλευρά με εκσκαπτικό μηχάνημα και πέρασε στο ελληνικό έδαφος όπου και συνελήφθη.

Κατά τις ίδιες, πάντα, πληροφορίες το μηχάνημα ανήκει στο δήμο Αδριανούπολης.

Σημειώνεται ότι η σύλληψη έγινε πολύ κοντά στην περιοχή όπου έπεσαν στα χέρια τουρκικής περιπόλου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης.

Παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Αδριανούπολης Recep Gürkanδήλωσε ότι ο εργάτης συνελήφθη ενώ εκτελούσε εργασίες με το εκσκαπτικό του μηχάνημα και κατά λάθος πέρασε στην ελληνική πλευρά των συνόρων, λέγοντας ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση απελευθέρωσή του.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για