ΠΑΤΡΑ: Συνδικάτα, εργαζόμενοι και φορείς στην πορεία για την Πρωτομαγιά

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Πάτρας αφού προηγήθηκε συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Η αστυνομία ήταν σε επιφυλακή ενώ κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές σε τράπεζα που βρίσκεται στην οδό Μαιζώνος και έκαψαν και κάδους.

Δύναμη της Πυροσβεστικής έσπευσε Κορίνθου και Κολοκοτρώνη και έσβησε φωτιά.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ξεκίνησε η πορεία συνδικάτων και σωματείων στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η πορεία, που ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο, θα κινηθεί στις οδούς Μαιζώνος, Γούναρη μέχρι Ψηλά Αλώνια και κατόπιν θα ακολουθήσει αντίθετη φορά.

Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛΑΣ για την αποφυγή επεισοδίων από τα περίπου 100 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα οποία ακολουθούν την πορεία.

Σημείο αναφοράς αποτελεί σήμερα 1η του Μάη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Πάτρας, για τα εργατικά σωματεία και συνδικάτα της περιοχής.

Το ΠΑΜΕ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις για τη διοίκηση του εργατικού κέντρου για φέτος προγραμμάτισε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας όχι στην Πλατεία Γεωργίου αλλά στην είσοδο του κτίριου της οδού Κολοκοτρών. Παρών είναι και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

Η Συνδικαλιστική Ενωτική Συμμαχία από την άλλη, υπό την Σταυρούλα Νικολάου μέχρι πρότινος πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου προγραμματίζει συγκέντρωση στον ίδιο χώρο για τις 12 το μεσημέρι.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για