Η Τσικνοπέμπτη που άλλαξε για πάντα τη ζωή του 32χρονου ντελιβερά Γιώργου Ιωαννίδη -Ένα ατύχημα, μια θλιβερή ιστορία γραφειoκρατίας-ΦΩΤΟ

Ήταν Τσικνοπέμπτη του 2016 όταν ο Γιώργος, ένας από τους εκατοντάδες πιτσιρικάδες που κάνουν ντελίβερι με μηχανάκι, εκτελούσε μια ακόμα παραγγελία. Ένα φρεάτιο στο οδόστρωμα έγινε αιτία να προκληθεί ένα φοβερό ατύχημα.

Ο Γιώργος πετάχτηκε 35 μέτρα μακρια και χτύπησε πολύ σοβαρά… Η ιστορία του 32χρονου Γιώργου Ιωαννίδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, οι χρήστες του οποίου έχουν ευαισθητοποιηθεί και θέλουν να τον βοηθήσουν.

Το ατύχημα άλλαξε ριζικά τη ζωή του. Τη δική του αλλά και της οικογένειάς του μένει στο πλευρό του.

«Ήταν Τσικνοπέμπτη του 2016 (Μάρτιος) και ο Γιώργος εκτελούσε παραγγελίες χρησιμοποιώντας μηχανάκι. Ένα φρεάτιο στο οδόστρωμα έγινε αιτία να προκληθεί ένα φοβερό ατύχημα. Ο Γιώργος πετάχτηκε 35 μέτρα μακρια και χτύπησε πολύ σοβαρά. Να σημειώσω ότι αυτό το φρεάτιο … καλύφθηκε ή εξαφανίστηκε μετά το ατύχημα».

Στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν μας δεν έδιναν ελπίδες όμως ο Γιώργος που είναι ένα πολύ δυνατό παιδί κατάφερε να ζήσει.

Δεν κουνιέται, δε μιλάει, δεν τρώει… όμως καταλαβαίνει τα πάντα. Χαίρεται, λυπάται και κάνει κουράγιο. Οι δυσκολίες είναι πολλές όμως όσο βλέπουμε τη δύναμη και τη θέληση που έχει για ζωή δεν μπορούμε να τον αφήσουμε…» ανέφερε.

Η οικογένεια του Γιώργου ανεβαίνει ένα γολγοθά καθώς τα έξοδα για να τον φροντίζουν καθημερινά είναι πάρα πολλά.

«Ακόμα προσπαθούμε να βγάλουμε αναπηρική σύνταξη και επίδομα παραπληγίας όμως η γραφειοκρατία και νομικά θέματα καθυστερούν τις διαδικασίες. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στον αδελφό μου όσα χρειάζεται.

Αυτή τη στιγμή ζει με την 69χρονη μητέρα μας ενώ κι εγώ τους στηρίζω όπως μπορώ όμως χρειαζόμαστε κι άλλη υποστήριξη που δεν μπορούμε να στηρίξουμε οικονοικά.

Είναι σαν να μην τον αφήνουν να ζήσει το κράτος και οι αρμόδιες υπηρεσίες» εξομολογείται.

Ο Γιώργος αναγκάστηκε να βγει από το κέντρο αποκατάστασης που βρισκόταν τον περασμένο Ιανουάριο καθώς ο ΕΟΠΥΥ δεν κάλυπτε πλέον τα έξοδα νοσηλείας του. Η μάχη λοιπόν συνεχίζεται από τον ίδιο και την οικογένεια του στο σπίτι με μόνη βοήθεια αυτή που προσφέρουν φίλοι, γνωστοί, ο απλός κοσμος και η εκκλησία.

Η ανάρτηση της Μαρίας που κινητοποίησε τους χρήστες του διαδικτύου.

Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει τον Γιώργο μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά του στο τηλέφωνο 6980722881.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για