Πάτρα: Αστυνομία…παντού για τους πλειστηριασμούς- Μικροένταση με τα ΜΑΤ – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Έφυγαν από το συμβολαιογραφείο της Κανάρη οι συγκεντρωμένοι. Αυτή την ώρα, βρίσκονται στην πλατεία Γεωργίου. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διεξάγονται κανονικά.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μικροένταση σημειώθηκε πριν από λίγο, στην οδό Κανάρη, ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους αλληλέγγυους που βρίσκονται έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο όπου είναι προγραμματισμένο να γίνουν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κινητικότητα υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Πάτρας. Η αστυνομία είναι σε επιφυλακή καθώς πολίτες συγκεντρώνονται στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Πάτρα: Νέα καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων τα ξημερώματα σε συμβολαιογραφείο στη Βότση- Το έκαναν κόκκινο- ΦΩΤΟ

Αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί περίπου 60 άτομα ενώ η ροή τους προς την πλατεία είναι συνεχής. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν σε συμβολαιογραφία της Βότση και της Κανακάρη.

Στις τάξεις των συμβολαιογράφων της Πάτρας υπάρχει έντονη ανησυχία μετά τη χθεσινή επίθεση κουκουλοφόρων σε γραφείο της οδού Βότση, στο οποιο την προηγούμενη εβδομάδα επίσης υπήρξε ένταση κατά τη διεξαγωγή ηλεκτρονικου πλειστηριασμού.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για