ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” στα 41 ο Ανδρέας Αντωνόπουλος – Της “οικογένειας” της Achaia Clauss

Άλλη μία πρόωρη απώλεια μέλους της βύθισε στη θλίψη αυτές τις ημέρες την ιστορική πατραϊκή οικογένεια Αντωνόπουλου, η οποία επί σειρά δεκαετιών είχε στην ιδιοκτησία της την παγκοσμίως γνωστή οινοποιία Achaia Clauss.

Έτσι, ένα χρόνο και κάτι από το θάνατο του γιατρού Αλέκου Οικονόμου (γιου της Κωνστάντζας Αντωνοπούλου και εγγονού του Αλέκου Αντωνόπουλου), ο οποίος υπέκυψε, το Μάρτιο του 2017, στα 46 του χρόνια, στην πολύχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, στερώντας το ΕΚΑΒ από τις υπηρεσίες που τόσα χρόνια με αυταπάρνηση και μοναδική αφοσίωση προσέφερε, νέο θλιβερό άγγελμα κατέφθασε την Κυριακή για ένα ακόμη αξιόλογο και με λαμπρή σταδιοδρομία και πολλά υποσχόμενο μέλος της ίδιας οικογένειας.

Ο λόγος αυτή τη φορά για το 41χρονο Ανδρέα Αντωνόπουλο, γιο του Βλάση και της Βάσως Αντωνοπούλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Βέλγιο, υποκύπτοντας κι αυτός σε καρκίνωμα που του είχε παρουσιαστεί πρόσφατα.

Ο εκλιπών, απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου Πατρών, είχε σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και ακολούθως, με υποτροφία, σε Ιταλία και Νορβηγία, μιλούσε οχτώ γλώσσες και εδώ και λίγους μήνες εργαζόταν σε εταιρεία του Λουξεμβούργου.

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος είχε μία 11χρονη κόρη, την Τίνα, καθώς και μία αδελφή, τη Μαίρη.

Η κηδεία του, όπως έγινε γνωστό, θα τελεστεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στο Βέλγιο, όπου θα πραγματοποιηθεί και η ταφή του.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για