Αυτός είναι ο «νονός» που εκτέλεσαν! Η «δράση» του και οι «εχθροί» του! Είχαν επιχειρήσει και πάλι να τον σκοτώσουν!

Ο 45χρονος Γιώργος Λίτσας, γνωστός ως «Μπούμπι», έπεσε νεκρός από τις σφαίρες καλάσνικοφ στους Αγίους Αναργύρους και σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής είναι αντίποινα για την δολοφονία του  Βασίλη Στεφανάκου.

Οι πληροφορίες από την Ασφάλεια λένε πως ο 43χρονος, στο παρελθόν διετέλεσε μέλος της ίδιας ομάδας μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά, μια ομάδα που ήταν απέναντι από το «στρατόπεδο» του Βασίλη Στεφανάκου που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, ερευνούν αν ήταν ένα χτύπημα για να πάρει το μήνυμα που έπρεπε το άτομο που στην ουσία έδωσε τα χρήματα για να εκτελεστεί το πιο ακριβό συμβόλαιο θανάτου στη νύχτα που δεν ήταν άλλο από αυτό του Στεφανάκου.

Ο «Μπουμπι η Μπο», όπως τον ήξεραν στη νύχτα, είχε απασχολήσει για εκβιάσεις, εκρήξεις, προστασία, αλλά και για επιθέσεις με ξυλοδαρμούς.

Το 2011 το όνομά του βρισκόταν στην μεγάλη δικογραφία του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών με τους 217 νονούς της νύχτας.

Για αυτή την υπόθεση τον Ιούνιο του 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13,5 ετών. Στην απόφαση είχε δοθεί ανασταλτικός χαρακτήρας και είχε ζητηθεί η καταβολή εγγύησης περίπου 40.000 ευρώ την οποία δεν κατέβαλε ποτέ και άρχισε να αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί.

Ο 45χρονος που στην αρχή της πορείας τους τη νύχτα ήταν στην ομάδα του Βασίλη Στεφανάκου στην πορεία άλλαξε εντελώς ομάδα και μπήκε στο περιβάλλον του 44χρονου ο οποίος βρισκόταν σε ανοικτή σύγκρουση με μέλη της Greek Mafia, και μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. έρευνα σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται και για το άτομο που έχει σχέση με το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Βασίλη Στεφανάκου, με 29 σφαίρες καλάσνικοφ στο Χαϊδάρι.

Ο 45χρόνος παρουσιάζεται το 2010 στον εισαγγελέα του Βόλου καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στην Αλόννησο με λεία ένα εκατομμύριο ευρώ.

Επίσης ο 45 χρόνος είχε κατηγορηθεί για την αιματηρή ληστεία στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου είχε δολοφονηθεί ο ταμίας Δημήτρης Μαντούβαλος. Στις αρχές του 2000 κατηγορήθηκε μαζί με άλλους 35 μπράβους για προστασία σε καταστήματα του Πειραιά.

Το Μάιο του 2017 είδε το φίλο του Βασίλη Γρίβα να πέφτει νεκρός από δυο εκτελεστές έξω από το σχολείο του 11χρονου γιου στα Γλυκά Νερά, με το μικρό παιδί να έχει βγει από το αυτοκίνητο λίγα δευτερόλεπτά νωρίτερα.

Το Φεβρουάριο του 2016 είχε γίνει και πάλι στόχος επίθεσης σε καφενείο στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα και πάλι με καλάσνικοφ. Οι δράστες τότε είχαν αδιαφορήσει για το γεγονός ότι μέσα στο καφενείο υπήρχαν αρκετά άτομα, όπως και μικρά παιδιά.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για