ΔΙΠΛΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗ: «Εφυγαν» δύο αδέλφια σε είκοσι μέρες…

Ο Πάνος Κοκκίνης ήταν μόλις 23 ετών. Ένα παιδί με όνειρα για το μέλλον που όμως έχασε την ζωή του μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις 2 εβδομάδων. Μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι το οποίο προήλθε από πτώση στο σπίτι του. Στα σκαλοπάτια του σπιτιού του.

Δύο ημέρες πριν από εκείνο το χτύπημα είχε χάσει τον 17χρονο αδελφό του. Ο μικρός ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες, εμφάνισε υψηλό πυρετό και «έσβησε». Ο Πάνος τον αγαπούσε πολύ. Μάλιστα ακόμη και στο διαδίκτυο, στο προφίλ του στο facebook είχε αναφορά για τον 17χρονο αδελφό του που «έφυγε» στα τέλη Μαρτίου. Και ποιος θα περίμενε τι θα ακολουθούσε. Ο Πάνος ήθελε να μιλήσει στο τηλέφωνο και βγήκε έξω από το σπίτι του για να έχει καλύτερο σήμα. Ζαλίστηκε, στα σκαλοπάτια του σπιτιού του έπεσε και χτύπησε στον αυχένα. Φαίνεται πως το χτύπημα δεν ήταν απλά σοβαρό αλλά εξελίχθηκε σε μοιραίο για το παλικάρι. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης έχασε την μάχη με τον θάνατο.

Ο θάνατός του σκόρπισε βαθιά θλίψη στην Παραλία Πατρών όπου διέμενε. Στην προσωπική του σελίδα, τα συλλυπητήρια μηνύματα συγκλονίζουν…!

Καλό ταξίδι, έγραφαν οι φίλοι και οι γνωστοί του, εκφράζοντας παράλληλα την συντριβή τους για το τραγικό συμβάν

Η κηδεία του παλικαριού έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για