Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αγυιά της Πάτρας – Οι φλόγες έφτασαν μια «ανάσα» από τα σπίτια – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβέστες τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 19.30 σε οικόπεδο στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα. Η φωτιά έκαψε καλαμιές και οι φλόγες έφτασαν κοντά στα σπίτια, χωρίς ευτυχώς να προχωρήσει, ενώ για λόγους ασφαλείας κόπηκε η ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 7.15 το απόγευμα σήμερα σε έκταση κοντά στο έλος της αγυιάς. Στο σημείο παραμένουν και εξακολουθούν να δίνουν μάχη για την κατάσβεσή της 16 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 8 οχήματα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σύμφωνα με την πυροσβεστική αν και η φωτιά βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή δεν κινδυνεύουν τα σπίτια ή τα καταστήματα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο δύο οχήματα της πυροσβεστικής και οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Φωτιά στην περιοχή της Αγυιάς στη συμβολή των οδών Πηνειού και Σελέμνου στην Πάτρα, εκδηλώθηκε πριν από λίγο. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε οικόπεδο, κοντά σε σπίτια.

Επί τόπου ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς ξέσπασε φωτιά πλησίον του έλους της Αγυιάς.

Στο σημείο καταφθάνει και η αστυνομία.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για