Όλα όσα ομολόγησε η 25χρονη για το σκηνοθετημένο βιασμό! Γιατί το έκανε!

Μετά από παλινωδίες η 25χρονη βοηθός οδοντιάτρου, ομολόγησε ότι δεν υπήρξε καμιά απόπειρα βιασμού σε βάρος της στο Πεδίον του Άρεως και πως η ίδια αυτοτραυματίστηκε και σκηνοθέτησε το όλο σκηνικό  μόνο και μόνο για να αναβάλλει το γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάζει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», η 25χρονη αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα και συχνές εντάσεις με τον φίλο της και μέλλοντα σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια.

Όπως εξήγησε η νεαρή έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της και τα τελευταία χρόνια μένει με τον φίλο της στο Περιστέρι. Είχαν μάλιστα προγραμματίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Μάιο.

Η βοηθός οδοντιάτρου υποστήριξε στους αστυνομικούς, όμως, ότι άρχισε να μετανιώνει την απόφασή της να παντρευτεί. Υποστήριξε ότι έκανε κάποιες σχετικές συζητήσεις με τον σύντροφό της αλλά δεν είχαν το αποτέλεσμα που εκείνη ήθελε δηλαδή να ακυρωθεί ο γάμος και έτσι αποφάσισε να στήσει το απίστευτο αυτό σκηνικό με την απόπειρα βιασμού.

Κατά τους ισχυρισμούς τους αυτή η απόπειρα βιασμού θα της έδινε το χρόνο που χρειαζόταν για να απομακρυνθεί από τον σύντροφό της και να επιστρέψει σταδιακά στην οικογένειά της.

Ακόμη πιο κυνικά ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε και τον ψυχολόγο που την εξέτασε μετά την υποτιθέμενη απόπειρα βιασμού.  «Χρησιμοποίησα και τον ψυχίατρο ούτως ώστε μετά το συμβάν να μου δημιουργηθεί μία υποτιθέμενη απέχθεια για τους άνδρες για να μην μπορώ να παντρευτώ. Ήθελα απλά να μην παντρευτώ», υποστήριξε η ίδια στους αστυνομικούς που της πήραν συμπληρωματική κατάθεση.

«Το έκανα για να γυρίσω στην οικογένειά μου», πρόσθεσε η 25χρονη, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για