Πάτρα: Ντου και αποκλεισμός συμβολαιογραφείου από δανειολήπτες και συλλογικότητες – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Αναβλήθηκε ο πρώτος πλειστηριασμός που επρόκειτο να γίνει στην Πάτρα σήμερα. Η διαδικασία παρεμποδίστηκε από παρατάξεις, κινήσεις κ.α.

Σχολιάζοντας την αναβολή του πλειστηριασμού η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όλοι μαζί, για την Πάτρα» Βίβιαν Σαμούρη, έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα, έγινε πράξη αυτό που είχε, προ καιρού, υπερτονίσει το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, ότι, εφεξής, η αντίστασή μας ενάντια στο ξεσπίτωμα των οικογενειών, τη βίαιη αρπαγή της λαϊκής περιουσίας, θα μεταφερθεί, από τα ειρηνοδικεία της χώρας, στα συμβολαιογραφεία, όπου διενεργούνται πλέον πλειστηριασμοί με το πάτημα κυριολεκτικά ενός κουμπιού και ερήμην, σε πολλές των περιπτώσεων, του θύματος, δηλαδή του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Σήμερα, κατορθώσαμε να αποτρέψουμε πλειστηριασμό ακινήτου στο Αγρίνιο (σ.σ.: αγροτεμάχιο 400 τ.μ., ιδιοκτησίας ενός κατεστραμμένου οικονομικά πολίτη), μέσω συμβολαιογράφου της Πάτρας, αξίας 153.000 -που θα έβγαινε στο σφυρί για υποπολλαπλάσιο ποσό, ύψους 50.000 ευρώ.

Ο αγώνας συνεχίζεται…

Υ.Γ.: Οφείλω να υπενθυμίσω στους κυβερνητικούς αξιωματούχους, με την εντολή των οποίων

οι δυνάμεις καταστολής παρατάχθηκαν έξω από το συμβολαιογραφείο της οδού Βότση, ότι οι ένστολοι -που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο, άρα οφείλουν να προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία του-, είναι αδιανόητο να χρησιμοποιούνται εν είδει σωματοφυλάκων των ξένων και ντόπιων funds.»

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σε αποκλεισμό συμβολαιογραφείου το οποίο βρίσκεται στην οδό Βότση 52 στην Πάτρα, προκειμένου να εμποδίσουν τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην διαδικασία, προχώρησαν στη 1.30 μετά το μεσημέρι δανειολήπτες, συλλογικότητες, μέλη Δημοτικών παρατάξεων και κινήσεις της αριστεράς

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ξεκινούν σήμερα και στην Πάτρα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και η Κίνηση  Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από συμβολαιογραφείο επί της οδού Βότση.

Αναλυτικά το κάλεσμα της ΚΥΚΑ αναφέρει:

«Τετάρτη 18/4/2018 η Κίνηση  Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών καλεί πολίτες, φορείς, φοιτητές κτλ στη Βότση 52 για διαμαρτυρία –αποτροπή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που αρχίζουν και στη πόλη μας.

Προ συγκέντρωση 13:00 μ.μ. στη πλατεία Γεωργίου στο πάνω μέρος.

Είναι σημαντικό να αντισταθούμε σήμερα η δική σου αύριο η δική  μου περιουσία!!

Έρχονται και οι πλειστηριασμοί από ΑΑΔΕ  (ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων που μόνο δημόσια δεν είναι) ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ!!!

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι παράνομοι  και αντισυνταγματικοί!!

Κανένας  νόμος που ψηφίστηκε στη μνημονιακή Βουλή δεν είναι πάνω από το σύνταγμα και τα δικαιώματα του πολίτη.

Βγαίνουμε στους δρόμους για να μείνουμε σπίτια μας!!»

Οργανώσου, τους έχεις πληρωμένους ούτως ή άλλως!!»

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για