79χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο υπόγειο πολυκατοικίας

Συγκλονίζει τη Ζάκυνθο η απόφαση ενός γνωστού στην τοπική κοινωνία 79χρονου, να θέσει τέλος στη ζωή του. Ο 79χρονος βρέθηκε  κρεμασμένος στο υπόγειο της πολυκατοικίας που έμενε από την ιδιοκτήτρια η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είδε το άψυχο σώμα του να αιωρείται.

Η γυναίκα, όπως μεταδίδει η «Ημέρα της Ζακύνθου» αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα ο οποίος είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εκλιπών φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν φέρεται να έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους. Επίσης, την ίδια ημέρα και λίγο ενωρίτερα είχε επιχειρήσει ξανά να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε γιατί έσπασε το κουρτινόξυλο στο δωμάτιο του για αυτό και το επανέλαβε στο υπόγειο.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για