Πρωτοφανές περιστατικό στο Παμπεπολοποννησιακό-Εκδρομικό παράτησε μαθητές κι έφυγε!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό, έγινε, όταν το 1ο ΓΕΛ Αιγίου μετέβη στην Πάτρα για αντιμετωπίσει το 2ο ΓΕΛ Πάτρας, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, στο χώρο βρέθηκαν «ανήσυχοι» μαθητές του γειτονικού ΕΠΑΛ, που μετά τη λήξη του παιχνιδιού, άρχισαν να πετούν πορτοκάλια και να χειρονακτούν κατά του διευθυντή της φιλοξενούμενης σχολικής μονάδας Ηλία Ανδρέου, σκιζοντάς του ακόμα και την μπλούζα, με το περιστατικό ωστόσο να μη λαμβάνει άλλη συνέχεια.
Το σκηνικό δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού η αναστάτωση που προκλήθηκε, συνεχίστηκε με τον οδηγό ενός εκ των τουριστικών λεωφορείων, που είχαν μεταφέρει κάποιους μαθητές από το Αίγιο στην Πάτρα, να διαμαρτύρεται ότι τα παιδιά του έχουν κάνει φθορές στο όχημα, με αποτέλεσμα να φεύγει και ν’ αφήνει «στον αέρα» μέρος της αποστολής.
Ασχέτως του εάν είχε δίκιο ή όχι, ο κ. Ανδρέου, εξαναγκάστηκε να ζητήσει τη συνδρομή άλλου τοπικού τουριστικού γραφείου του Αιγίου, πούλμαν του οποίου πράγματι έφτασε για να παραλάβει τους μαθητές, οι οποίοι αργοπορημένοι έφτασαν στους δικούς τους, που εν μέρει άρχισαν να ανησυχούν.
Πληροφορίες θέλουν τον κ. Ανδρέου, έναν από τους έμπειρους εκπαιδευτικούς στην τοπική εκπαίδευσης, να έχει υποβάλει μήνυση για το παραπάνω περιστατικό, στρεφόμενος κατά του γραφείου ταξιδίων.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για