ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΌ και ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ – Αγανάκτηση για τον άδικο χαμό του πιλότου!

Πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαπολύουν μηνύματα αγανάκτησης, κατά της κυβέρνησης και του καθεστώτος αμηχανίας που επικρατεί.

Η ελλιπής άμυνα και αποφασιστικότητα της Ελλάδας, έχει οδηγήσει στον άδικο χαμό ταλαντούχων πιλότων. Πόσο κοστίζει στην Ελληνική πολιτεία η εκπαίδευση των πιλότων; Αξίζει να χάνονται έτσι ζωές σε καιρό ειρήνης;

Η γενοκτονία των Ελλήνων πιλότων (7 νεκροί και 14 πτώσεις αεροπλάνων), συνεχίζεται σε ένα ακήρυχτο_ανιαρό και παράλογο πόλεμο που εγκαινίασαν τα ανδρείκελα που κυβερνούν απο το 1981 και μετά με τις αλλεπάλληλες απογειώσεις και ψυχοφθόρες για τους πιλότους καταδιώξεις.

Γι αυτό καταθέτω μια απορία. Αν αφήσουν τα τουρκικά αεροπλάνα και εισέλθουν λιγο μέσα απο τα Ελληνικά σύνορα χωρίς να καταδιωχτούν απο Ελληνικά και τα καταρριψουν με πυραύλους εδάφους αέρος τι θα γίνει? Η είμαστε ανεξάρτητη χώρα ή τότε θα συνεχίζουμε να εκφωνούν οι υπουργοί επικήδειους λόγους. 45 χρόνια τώρα κυνηγάμε τα τουρκικά αεροπλάνα.

Αναρωτιέμαι έως πότε θα συνεχίζουμε αυτό το εξωφρενικό κ παράλογο παιγνίδι, έως πότε θα κηδεουμε παλικάρια, έως πότε θα δημιουργούμε ορφανά πιλότων. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΌ και ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για