Τι γίνεται στον Αγ. Βασίλειο; – Νερά τρέχουν στους δρόμους – Λίμνη η παραλιακή – Διαμαρτύρονται κάτοικοι και καταστηματάρχες – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ανεξήγητες πλημμύρες στην παραλιακή οδό του Αγ. Βασιλείου της Πάτρας, με νερό να αναβλύζει από τα καπάκια του αποχετευτικού δικτύου της περιοχής. Η ΔΕΥΑΠ είναι ενήμερη εδώ και αρκετές εβδομάδες για ένα πρόβλημα το οποίο ταλανίζει την περιοχή εδώ και μήνες.

Η παραλιακή οδός του Αγ. Βασιλείου ανα τακτά διαστήματα μετατρέπεται σε λίμνη. Την Τετάρτη το πρωί τα νερά είχαν αποτραβηχτεί από τον παραλιακό δρόμο τον οποίον είχαν καλύψει για αρκετές ημέρες.

Κανείς από τους κατοίκους δεν ξέρει τι προκαλεί το φαινόμενο. Αυτό που γνωρίζουν είναι πως τα καπάκια του αποχετευτικού αναβλύζουν νερό και από το κέντρο του Αγ. Βασιλείου πολλά κυβικά νερού κυλούν μέσω του δρόμου και αυλακιών καταλήγοντας και λιμνάζοντας στην παραλιακή οδό της περιοχής.

Σπίτια και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πλημμυρίζουν. Η πρόσβαση των πολιτών στις οικίες τους αλλά ακόμη και των όποιων πελατών στα καταστήματα εστίασης της περιοχής, γίνεται με μεγάλη δυσκολία.
Η ΔΕΥΑΠ έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει.
Σύμφωνα με κατοίκους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, το πρόβλημα δεν είναι τωρινό. Ολόκληρο τον χειμώνα η περιοχή πλημμύριζε με κάθε βροχή, ωστόσο τα πλημμυρικά φαινόμενα συνεχίζονται και δεν φαίνεται να σχετίζονται απαραίτητα με τις βροχοπτώσεις.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για