ΠΑΤΡΑ: 47χρονη δασκάλα δεν έχει αφήσει… αρσενικό και θηλυκό στην πόλη!

Η δασκάλα που δεν έχει φραγμούς στον έρωτα, εξακολουθεί να είναι θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο! Ο λόγος για 47χρονη Πατρινή η οποία δηλώνει swinger και μαζί με τον σύζυγό της και  αναζητούν ακόμη και σε γνωστή σελίδα «αναζήτησης ερωτικών συντρόφων» στιγμές ηδονής μαζί με άλλα ζευγάρια ή «μοναχικούς» άνδρες και «μοναχικές» γυναίκες. Το «δασκάλα» το χρησιμοποιεί η ίδια (με αυτό αυτπροσδιορίζεται) και προφανώς λέει την αλήθεια, αφού δεν θα είχε κάποιο λόγο να ψεύδεται στην συγκεκριμένη σελίδα με αυτόν τον χαρακτηρισμό. Ισχυρίζονται δε πως είναι ένα από τα πιο… φλογερά ζευγάρια της πόλης και μάλιστα κανονίζουν ερωτικά ραντεβού στο σπίτι τους ή ακόμα και σε γνωστό ξενοδοχείο που λειτουργεί έξω από την Πάτρα και το οποίο χρησιμοποιούν για τις συναντήσεις τους. Λέγεται μάλιστα ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι, λόγω της καλής επικοινωνίας και του χιούμορ που διαθέτει, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία μεγάλη ροζ παρέα γύρω του, αποτελούμενη από νεαρά ζευγάρια ή και μόνους άνδρες από την Πάτρα, το Αγρίνιο, τον Πύργο και την Αθήνα.

Και ο εντοπισμός ενδιαφερομένων γίνεται και μέσω σελίδας τους στο facebook όπου χωρίς να αποκαλύπτουν τα πραγματικά τους ονόματα ή τα πρόσωπά τους, δημοσιεύουν άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις ιδιαίτερες στιγμές τους με τρίτους…!

Η φήμη της «ώριμης» δασκάλας έχει «εξαπλωθεί» στην πόλη.  Αρχικά ήταν γνωστή για τις σεξουαλικές επιδόσεις της, τις οποίες μάλιστα «διαφήμιζε» και μόνη της σε καφέ ή άλλα «στέκια» που πήγαινε με την παρέα της.

Και πλέον συνεχίζει τα «ροζ» ραντεβού όπως επίσης και την προσπάθεια μύησης όλο και περισσότερο καινούργιων ατόμων στο χώρο. Αλλωστε αυτός είναι ο στόχος της. Να «μεγαλώσει» η … swinger παρέα, ώστε να έχει περισσότερους «υποψήφιους» στο καρνέ της.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για