Επεισόδιο στην Καθολική Εκκλησία! Γνωστός Πατρινός έβριζε τα Θεία…την ώρα του Επιταφίου! Εμειναν άναυδοι οι πιστοί

Της κακομοίρας έγινε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην διάρκεια της περιφοράς του Επιταφίου στον Καθολικό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου, όταν γνωστός Πατρινός, καθολικός, επιτέθηκε φραστικά και εξύβρισε δημοσιογράφο που εκείνη την στιγμή κάλυπτε την περιφορά.

Την ώρα μάλιστα που οι πιστοί συνόδευαν τον Επιτάφιο, η περιφορά του οποίου γίνεται στο εσωτερικό του Ναού στην οδό Μαιζώνος, ο εν λόγω Πατρινός, σύζυγος πασίγνωστης πατρινής, από τον επιχειρηματικό κόσμο, «στόλιζε» τον δημοσιογράφο! Εξύβριζε τα Θεία… την στιγμή που ο καθολικός ιερέας… περνούσε από μπροστά του! Πρόκειται για Πατρινό που έχει σχέση και με αθλητικό σωματείο της περιοχής.

Λεπτομέρειες, οι απειλές περί «ξεβρακώματος μέσα στην εκκλησία» (!!!!), ποια ήταν η κατάληξη και ονόματα για το επεισόδιο, στο φύλλο του «Κόσμου» την προσεχή Παρασκευή. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει σταλεί έγγραφη αναφορά – καταγγελία στον προϊστάμενο του Ι.Ν. π. Γεώργιο Ντάγκα! Το dete.gr θα μπορούσε να δημοσιεύσει τα παραπάνω από το ίδιο βράδυ, ωστόσο σεβόμενο τις Αγιες Ημέρες επέλεξε να δημοσιοποιήσει τα όσα συνέβησαν… μετά το Πάσχα.

dete.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για