Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος – 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες UPDATE

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στην πόλη Μύνστερ της δυτικής Γερμανίας και σύμφωνα με το Spiegel Online που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, υπάρχουν πολλοί νεκροί και τραυματίες.Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για επίθεση, προσθέτει η ίδια πηγή.

Η γερμανική αστυνομία, μέσω Tweet, κάνει έκκληση στους πολίτες για υπεύθυνη ενημέρωση καθώς, όπως γράφει χαρακτηριστικά, «οι φήμες και οι εικασίες δεν βοηθούν κανέναν».

 

 

Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής αν το συμβάν ήταν επίθεση ή ατύχημα.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Μίνστερ της δυτικής Γερμανίας, σκοτώνοντας αρκετούς ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους, σύμφωνα με το Spiegel.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία κάνει λόγο για περίπου 30 τραυματίες, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως υπάρχουν αρκετοί νεκροί, μεταξύ των οποίων πιθανόν να περιλαμβάνεται ο ύποπτος οδηγός. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, ο ύποπτος αυτοκτόνησε.

Η εφημερίδα Bild κάνει λόγο για τρεις νεκρούς.

Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής αν το συμβάν ήταν επίθεση ή ατύχημα. Πηγές του Reuters αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο της επίθεσης δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για