Έκτακτο! O Χίος πυροβόλησε δικαστικό επιμελητή – ΤΩΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κατά πληροφορίες, ο δικαστικός επιμελητής ανέβηκε στον 2ο όροφο των γραφείων της εφημερίδας, στην οδό Δοϊράνης 45, στην Καλλιθέα, για να επιδώσει ένα εξώδικο.

Όταν συνάντησε τον Στέφανο Χίο και ο εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό» έμαθε ότι τον αναζητούσε, για να του επιδώσει το δικαστικό έγγραφο, ο τελευταίος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε «για εκφοβισμό» -σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ- δίπλα από τα πόδια του επιμελητή. Στο σημείο βρέθηκε και ένας κάλυκας.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΡΩΣΗ Δικαστικό επιμελητή, που πήγε να του επιδώσει ένα εξώδικο φέρεται να πυροβόλησε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι ο δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στην Καλλιθέα, ο δημοσιογράφος πυροβόλησε για εκφοβισμό και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες  το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, αλλά δεν διευκρινίζεται εάν ο πυροβολισμός προήλθε απο τον ίδιο τον Σ.Χίο ή απο άλλο άτομο που βρισκόταν στο κτίριο.

Πιο συγκεκριμένα δικαστικός επιμελητής μετέβη στην οδό Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα, στον 3ο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ υπήρξε «εκφοβιστικός πυροβολισμός μια φορά στον αέρα» από κάποιο άτομο που βρίσκονται στο χώρο, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη αν πρόκειται για τον Στέφανο Χίο αν και το πιθανολογούν.

Πάντως, το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα δεν βρίσκεται πλέον στα γραφεία της εφημερίδας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου και απέκλεισαν το κτίριο.

 

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για