Εφιάλτης για 8χρονο – Τον κακοποιούσε σεξουαλικά ο γείτονάς του!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία χωριού της δυτικής Ρόδου, καταγγελία μιας ανύπαντρης αλλοδαπής, μητέρας 3 ανήλικων παιδιών, εις βάρος ενός 35χρονου αλλοδαπού, γείτονά της, που εκμεταλλευόμενος την απουσία της από το σπίτι και την αθωότητα του 8χρονου γιου της, τον κατέστησε σεξουαλικό υποχείριό του για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

Η ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα, που εργάζεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο χωριό, ενημερώθηκε τυχαία από το 10χρονο παιδί της, ότι ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του, συχνάζει στο σπίτι του 35χρονου αλλοδαπού, γείτονά τους και ότι ο τελευταίος του δίνει χρήματα.

Η μητέρα θορυβημένη αφού μέχρι τότε δεν ήταν υποψιασμένη, μίλησε με το 8χρονο παιδί της και πληροφορήθηκε ότι ο 35χρονος τον Ιούνιο του 2017, τον οδήγησε στο σπίτι του και εκεί αφού έβαλε στην τηλεόραση του βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τον εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του ως αμοιβή 5 ευρώ. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επαναλήφθηκε κι άλλες φορές.

Η μητέρα, ενημέρωσε την αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, καθώς ο 35χρονος, που βοηθά σε γεωργικές εργασίες κατοίκους του χωριού, εικάζεται ότι κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για