ΠΑΤΡΑ: Ανώμαλοι ηλικιωμένοι στα Ψηλαλώνια και η Αστυνομία… να σφυρίζει αδιάφορα!

Τι και αν ένας Πακιστανός προφυλακίστηκε και ένας Έλληνας κατηγορείται για την γνωστή ιστορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων με «έδρα» τα Ψηλαλώνια, το φαινόμενο καλά κρατεί! Το περασμένο Σάββατο έγινε καταγγελία από γυναίκα – αυτόπτη μάρτυρα περιστατικού ασέλγειας, την Κυριακή, τουλάχιστον δύο ανήλικες βρίσκονταν…. σε διαδικασία «παιγνιδιού» με ηλικιωμένο!

Πρόκειται για άνδρες που γνωρίζουν καλά πως η Πλατεία έχει μετατραπεί σε «πιάτσα ανηλίκων»! Κοριτσάκια ρομά με την προτροπή των γονέων τους πηγαίνουν στον υποτιθέμενο «νονό» τους (έτσι τους λένε οι γονείς) και συναινούν στις ανωμαλίες του.

Οι ηλικιωμένοι τα χαϊδεύουν, τα φιλάνε και δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει όταν τα οδηγούν σε «χώρους» εκτός πλατείας!

Το περίεργο είναι ότι οι ανώμαλοι παιδεραστές ηλικιωμένοι ενεργούν σε… κοινή θέα.

 

Διαβάστε παρακάτω τα όσα ανατριχιαστικά περιγράφει η αυτόπτης:

«Σήμερα το πρωί έζησα ένα απίστευτο σκηνικό στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων… Μπροστά στα μάτια μου, στο απέναντι παγκάκι ένα αισχρός και τιποτένιος γέρος τριβόταν πάνω σε ένα κοριτσάκι 6 ετών και το φιλούσε σχεδόν στο στόμα. Πήγα και αφού τον έβρισα και σηκώθηκε ατάραχος και έφυγε, πήρα το παιδί από εκεί και μου ειπε ότι της έχουν πει ότι είναι ο νονός της. Τη ρώτησα: εσένα σου αρέσει να κάθεσαι μαζί του; Και μου είπε θλιμμένη: Όχι. Της είπα να φύγει και να μην κάνει τίποτα που δεν της αρέσει από εδώ και πέρα, γιατί δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει … ντράπηκα γιατί δεν είχα τι άλλο να της πω…. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 2 ΦΥΛΑΚΕΣ;;;; ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;; Μήπως να πάρουμε οι πολίτες στα χέρια μας το νόμο και να λιντσάρουμε ομαδικά αυτή την αρρωστημένη φάρα;; Είναι αδιανόητο μπροστά στα μάτια μας να αφήνουμε να γίνεται αυτό… ΕΛΕΟΣ»

Το μεσημέρι της Κυριακής, κοντά στο άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, σε παγκάκι, καθόταν ηλικιωμένος. Τον περιτριγύριζαν 2-3 ανήλικα κορίτσια, τα οποία έμοιαζε… να τον ξέρουν! Εκείνος φαινόταν ως αδιάφορος, όμως οι μικρές επέμεναν! Ολοι κατάλαβαν πως υπήρχε κάποιας μορφής «σχέση» μεταξύ του ηλικιωμένου και των κοριτσιών, προφανώς… με το αζημίωτο! Δύο γυναίκες που καθόντουσαν σε άλλο παγκάκι είδαν τι συνέβαινε και άρχισαν να κοιτούν επίμονα τον ηλικιωμένο. Ο οποίος προφανώς φοβήθηκε και αποχώρησε.

Το ζήτημα είναι ότι παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει και τα συνεχή δημοσιεύματα, κανείς δεν παρεμβαίνει.

dete.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για