Τώρα τα είδαμε όλα! Δεν φαντάζεστε ποιος ήταν ο… γαμπρός για αυτή τη νύφη! -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η 45χρονη Αμάντα Τιγκ φόρεσε το νυφικό της, ανέβηκε σε ένα σκάφος και βρέθηκε στα ανοιχτά της Ιρλανδίας προκειμένου να παντρευτεί τον καλό της.
Μόνο που τον γαμπρό κανείς δεν μπόρεσε να τον δει καθώς πρόκειται για το φάντασμα ενός πειρατή!
Η 45χρονη μητέρα πέντε παιδιών ταξίδεψε στα διεθνή ύδατα, ανοιχτά της Ιρλανδίας προκειμένου ο γάμος της με τον… πειρατή που εκτελέστηκε τον 18ο αιώνα να είναι νόμιμος.
Ο «γαμπρός», μάλιστα, φόρεσε και δαχτυλίδι με τον ρόλο του δαχτύλου να αναλαμβάνει ένα κερί.
Η Τιγκ υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της είναι ίδιος με τον Τζακ Σπάροου, τον ήρωα της ταινίας Πειρατές της Καραϊβικής. Η «γνωριμία» τους έγινε το 2014 και έκτοτε εκτός από σεξ, σύμφωνα με την 45χρονη, ανταλλάσσουν και δώρα για τα οποία η Τιγκ ενημερώνεται από την κόρη της που έχει όνειρα με πρωταγωνιστή τον πειρατή.

Η Τιγκ απέκτησε πάθος με τους πειρατές αφού είδε για πρώτη φορά την ταινία Πειρατές της Καραϊβικής και η κόρη της σχολίασε ότι μοιάζει με τον Τζακ Σπάροου.
Για το λόγο αυτό η 45χρονη μετά την ταινία έδωσε 4.000 λίρες προκειμένου να μοιάσει στον ήρωα που στην ταινία ενσαρκώνει ο Τζόνι Ντεπ.
Όσο για το σεξ με τον… σύζυγό της υποστηρίζει ότι «η μόνη διαφορά με το να έχεις ερωτική επαφή με ένα πνεύμα είναι ότι το αίσθημα της επαφής είναι πολύ βαθύτερο. Μπορείς να νιώσεις το βάρος του πνεύματος, το άγγιγμα του, την πίεσή του».

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για