ΠΑΤΡΑ: Ερχεται Αιγύπτιος Κροίσος για Αυτοκινητοδρόμιο και μεγάλο ξενοδοχείο – Ποιους θα συναντήσει

Tις προσεχείς ημέρες θα φθάσει στην Αχαϊα ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει τον Παναιγιάλειο αλλά και να ασχοληθεί με επιχειρήσεις στην περιοχή. Όπως μάθαμε δύο είναι οι στόχοι του. Να δημιουργήσει ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αιγιάλεια και να προωθήσει τις διαδικασίες για το Αυτοκινητοδρόμιο στην Χαλανδρίτσα.

Η τελευταία επίσκεψη του Αιγύπτιου έγινε προ δύο μηνών. Τότε στο Αίγιο είχε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο αλλά και τον εφοπλιστή Νίκο Χριστοδουλόπουλο.

Όμως και στην Πάτρα συναντήθηκε με τον πρώην Δήμαρχο Ευάγγελο Φλωράτο και τον μηχανικό, κατασκευαστή και μέλος του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Χελά.

Οι φήμες που ακολουθούν τον Αιγύπτιο μεγιστάνα δίνουν και παίρνουν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο από οποιονδήποτε στην Αιγιάλεια είναι ο Γιώργος Γκαμάρης. Ο οποίος πρόσφατα αγόρασε την καφετέρια Μεγκούστα στην Αιγιάλεια αλλά και ένα συγκρότημα με βίλες (όσες δεν είχαν πωληθεί). Εικάζεται πως πίσω από τις συγκεκριμένες ενέργειες βρίσκεται ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπτούν.

Το ξενοδοχείο που θέλει να χτίσει ο Αιγύπτιος το έχει φανταστεί στην περιοχή της Ροδιάς. Οσον αφορά στο αυτοκινητοδρόμιο, έχει ήδη πεισθεί πως θα μπορέσει με αυτό να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Σε σχέση με το ποδόσφαιρο είναι γνωστό πως εδώ και μήνες, την “πόρτα” της ΠΑΕ Παναιγιάλειοας για την ανάληψη του  48,8% των μετοχών “χτύπησε” μέσω Ελλήνων διαμεσολαβητών ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν.

Ο Αιγύπτιος φέρεται να ελέγχει μεγάλο κομμάτι της διαφημιστικής καμπάνιας στο Κάιρο, ενώ διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες. Δεν είναι λοιπόν τυχαίες οι κινήσεις του για την Ροδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για