Πάτρα ΤΩΡΑ: Συμβολικός αποκλεισμός, πανό και υπογραφές στον δρόμο που σκοτώθηκε ο 21χρονος Χρ. Νταβλούρος

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Έκλεισαν πριν από λίγο το δρόμο λίγο μετά το κόμβο του «Καρφούρ» οι συγκεντρωμένοι. Ο αποκλεισμός είναι συμβολικός και θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά.

Στην συνέχεια θα κάνουν πορεία επί της οδού Αριστοτέλους μέχρι το σχολικό συγκρότημα που υπάρχει στην περιοχή.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Οι συγκεντρωμένοι έχουν αναρτήσει σχετικό πανό στο οποίο αναφέρουν τα εξής: «Οι φορείς της περιοχής απαιτούν: Οδός Αριστοτέλους δρόμος ασφαλής με πεζοδρόμια». Επίσης συγκεντρώνουν υπογραφές τις οποίες θα προωθήσουν το επόμενο διάστημα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Αυτή την ώρα περίπου 70 άτομα είναι συγκεντρωμένα στο ύψος του κόμβου «Καρφούρ» και βρίσκονται σε συζητήσεις με την Αστυνομία προκειμένου να κλείσουν συμβολικά για 15 λεπτά τον δρόμο.

ΠΤΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Σε συμβολικό αποκλεισμό της οδού Αριστοτέλους σήμερα Κυριακή, προχωρούν οι κάτοικοι της Περιβόλας μετά και το τελευταίο θανατηφόρο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του 21χρονου Χρήστου Νταβλούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός των κατοίκων είναι να διαμαρτυρηθούν χωρίς να δημιουργήσουν κυκλοφοριακό πρόβλημα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γίνει γνωστή η επικινδυνότητα του δρόμου και να προχωρήσει άμεσα η ανακατασκευή του.

Αν και δεν έχει οριστεί ώρα για τον συμβολικό αποκλεισμό, το πιθανότερο είναι γίνει στις 12:00 το μεσημέρι.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για