Έσπασαν τράπεζες και κατάστημα κινητής τηλεφωνίας- Συναγερμός τα ξημερώματα για 20 κουκουλοφόρους στην Ελληνος Στρατιώτου- ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν τουλάχιστον 20 άτομα ώς δράστες των επιθέσεων τα ξημερώματα της Δευτέρας σε τράπεζες επί της Ηρώων Πολυτεχνείου. Τα τραπεζικά καταστήματα είχαν βρεθεί στο στόχαστρο των διαρρηκτών και πριν από ακριβώς έναν χρόνο. Στόχος αντιεξουσιαστών – καθώς υπέγραψαν σχετικά – κι ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

Η ομάδα των περίπου 20 κουκουλοφόρων χωρίστηκε σε δυο ομάδες των 10 ατόμων, έδρασε αστραπιαία και μέσα σε λιγα λεπτά είχαν σπάσει με βαριοπούλες τις τζαμαρίες των καταστημάτων ενώ έγραψαν και συνθήματα συμπαράστασης στον κρατούμενο Νίκο Γιατζόγλου, υπογράφοντας ταυτόχρονα με το σήμα των αναρχικών.

Οι κάμερες ασφαλείας των τραπεζικών και άλλων καταστημάτων της περιοχής έχουν καταγράψει όλες τις κινήσεις των αγνώστων.

Οι ζημιές στα αλεξίσφαιρα διπλά κρύσταλα των τραπεζικών καταστημάτων, ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ με χτυπήματα από βαριοπούλες καταστραφηκαν και τα display των ΑΤΜ καθένα από τα οποία αγγίζει τις 2000 €.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για