ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το παιχνίδι δεν θα γίνει – Οριστική διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας

Είναι οριστικό. Η Τούμπα αδειάζει. Το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί. Ο Αρετόπουλος σε λίγα λεπτά κλείνει το φύλλο αγώνα με την ένδειξη…
«Οριστική διακοπή αγώνα».

Τι προβλέπει ο κανονισμός;
Σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 3 ε, αν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνέβη στην περίπτωση του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα πριν από το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, και ο αγώνας διακοπεί, προβλέπεται μέχρι αφαίρεση τριών βαθμών.

«Πως θα φύγετε από δω θα χορτάσετε πέτρες»
Τρομακτικές καταγγελίες των ερυθρόλευκων για τον Μάκη Γκαγκάτση, το σπρώξιμο του Μίχελ στον Σάββα Θεοδωρίδη και την φόρμα του ΠΑΟΚ που φορούσε ο γιατρός του αγώνα.

Απίστευτα πράγματα στα αποδυτήρια της Τούμπας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάνουν τρομακτικές καταγγελίες για την συμπεριφορά των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας έλεγαν ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης τους απειλούσε στα αποδυτήρια λέγοντας «πως θα φύγετε από εδώ, θα χορτάσετε πέτρες».

Επίσης οι ερυθρόλευκοι τόνιζαν πως ο Λιούμπος Μίχελ έσπρωξε στον χώρο των αποδυτηρίων τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη αλλά υπάρχει και συνέχεια στις καταγγελίες των ερυθρόλευκων. Οι πειραιώτες δεν πίστευαν στα ματιά τους όταν ο γιατρός του αγώνα πήγε για να εξετάσει τον Όσκαρ Γκαρθία, καθώς όπως έλεγαν από τον Ολυμπιακό, ο γιατρός του αγώνα φορούσε φόρμα του ΠΑΟΚ.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για