Νέο σοκ στην Πάτρα με φοιτήτριες: Γλέντησαν την γιορτή με λεσ…κό! Άναυδος ο αρραβωνιαστικός – Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Το φυσάει και δεν κρυώνει το χουνέρι που έπαθε ένας 35χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε σχέση με νεαρή φοιτήτρια εν ονόματι Ντόρα και το πλήρωσε…
πολύ ακριβά!

Η χαρά της γιορτής είναι μεγάλη αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε έκτροπα. Κάτι που συνέβη το Σάββατο σε φοιτητική γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ.

Λόγο της γιορτής της Ντόρας η παρέα της, συμφοιτητές τέταρτου έτους κανόνισαν να συναντηθούν στο διαμέρισμα της για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Οι φοιτητές έχουν γνωριστεί από το πρώτο έτος της σχολής και από τότε δέθηκαν σαν παρέα.

Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες, η μια μπύρα ανοιγόταν μετά την άλλη. Κάποια στιγμή η Ντόρα εμφανίζεται με μια belvedere βότκα στο χέρι λέγοντας ότι τώρα αρχίζει το πάρτι. Η ώρα είχε προχωρήσει, η διάθεση έγινε ακόμα πιο παιχνιδιάρικη, το ξέφρενο πάρτι συνεχιζόταν και τότε, η Ντόρα άρχισε τα ερ….κά παιχνίδια με συμφοιτήτρια της.

Ορισμένοι ξαφνιάστηκαν από την εικόνα αυτή, όμως σύντομα άρχισαν να επευφημούν με κραυγές για να συνεχίσουν και παραπέρα, με τα κινητά να δίνουν και να πέρνουν και να καταγράφουν το γεγονός.

Την ίδια στιγμή ο αρραβωνιαστικός της Ντόρας προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση αλλά μάταια με αποτέλεσμα να φεύγει μαινόμενος σαν ταύρος σε υαλοπωλείο λέγοντας την έκφραση που πήγα και έμπλεξα.

Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι και τις πρωινές ώρες, με τα κορίτσια να αναφέρουν ότι πρώτη φορά συνέβη το ερ…κό περιστατικό μεταξύ τους κάτι που μάλλον θα είχε συμβεί και στο παρελθόν.

233

12

parapolitiki.gr

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για