ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ήρθαν στο καρναβάλι… με ένα «πάκο» πλαστά 50ευρα!

Γέμισαν με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ την αγορά της Πάτρας Κύπριοι φοιτητές (τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονταν). Σύμφωνα με καταγγελίες τρεις νεαροί που όντως ήταν Κύπριοι αλλά δεν γνωρίζουμε αν ήταν φοιτητές.

Όπως περιέγραψε στον «Κόσμο» οδηγός ταξί, το Σάββατο του Καρναβαλιού, επιβίβασε στο όχημα του την παρέα των Κυπρίων, τον πλήρωσαν με 50ευρο, εκείνος τους έδωσε κανονικά τα ρέστα, όμως αργότερα διαπίστωσε σε άλλη του συναλλαγή πως το χαρτονόμισμα ήταν πλαστό.

Το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο. Λίγες ώρες μετά σε κατάστημα ψιλικών στην Ρήγα Φεραίου προφανώς οι ίδιοι δράστες έκαναν νέα συναλλαγή και πάλι με πλαστό 50ευρο. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μας μίλησε για Κύπριους που αγόρασαν εμπόρευμα και όπως τόνισε κατάλαβε την πλαστότητα του χαρτονομίσματος, όμως μέσα στον γενικό «χαμό» που επικρατούσε, έχασε τους Κύπριους πριν προλάβει να τους σταματήσει και να τους ζητήσει… τα ρέστα (που ήδη είχε δώσει).

Με βάση τα παραπάνω είναι βέβαιο πως οι τρεις Κύπριοι είχαν χτυπήσει και σε άλλες περιπτώσεις, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό και την ταχύτητα με την οποία ήθελαν επαγγελματίες της Πάτρας να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες. Κάμερες όμως έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους.

Γράψτε μια απάντηση

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για